16.05.2019

Kesäkivaa koko perheelle Vaasassa!

Vaasan Vaakuna tarjoaa edullista majoitusta koko perheelle. Meiltä löytyy monta eri vaihtoehtoa mukavaan majoitukseen lasten kanssa. Tervetuloa Vaasaan ja Vaasan seudulle - me odotamme Sinua!

Esimerkit majoitusratkaisuista:

Standard huone lisävuoteella/pinnasängyllä
Tilava kahden hengen huone joko torille tai sisäpihalle päin jossa suihkullinen/ammeellinen kylpyhuone. Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle (runkopatja sänky). Huoneessa ei ole minibaaria. 3 huoneessa on vakiovarustuksena pinnasänky, muihin huoneisiin mahtuu pinnis myös hyvin.

Superior-huone yhdistettynä väliovella standard-huoneeseen
Superior-huone on tilava ja viihtyisä huone joko torille tai sisäpihalle päin. Lisävarustuksena huoneessa löytyy kylpytakit ja tossut, vedenkeitin sekä minibar. Huoneeseen saa tarvittaessa lisävuoteet lapsille. Vaihtoehtoina on joko aukipedattava lisävuode yhdelle lapselle tai aukipedattava sohva kahdelle lapselle. Superior-huone on yhdistettävissä väliovella combi-huoneeksi 160 cm leveän parivuoteellisen kahden hengen huoneen kanssa. Tässä on loistava vaihtoehto suuremmallekin perheelle.

Combi-huoneen varaukset tehdään suoraan hotellista.  
Molempien huonetyyppien muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, parkettilattia, ilmastointi, ilmainen wifi.

Standard huoneissa ei ole minibaaria mutta kerroksista 4 ja 6 löytyy käytävältä lukolliset pienet jääkaapit jonne voi tarvittaessa laittaa omia eväitä säilöön. Samoista kerroksista löytyy käytävältä myös mikro.

Lisätiedot ja varaukset:

Vastaaonotosta puh +358 20 780 88 00 vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi
Myyntipalvelusta puh +358 20 780 88 50 sales.vaakunavaasa@sokoshotels.fi

Tekemistä Vaasassa

UNESCO:n maailmanperintökohde
Vaasa tarjoaa monia erilaisia vaihtoehtoja perhelomaan. Luonnonystävät viihtyvät Mustasaaren saaristossa jonka kautta pääsee tutustumaan kuuluisaan UNESCO:n maailmanperintökohteeseen, Merenkurkun saaristoon, joka on Suomen ainoa luonnonperintökohde. Henkeä salpaavan kaunis ajoreitti kulkee suoraan Vaasan keskustasta Suomen pisimmän sillan, Raippaluodon sillan, kautta ja upeiden saaristomaisemien läpi Björköbyssä sijaitsevaan Svedjehamnin satamaan ja maailmanperintökohteeseen. Perillä voit kiivetä Saltkaret-näkötorniin tähystelemään upeita merinäkymiä ja ainutlaatuisia moreenimuodostumia.

Stundars
Aikamatka vanhanajan maalaiskylään Stundarsissa Mustasaaressa voit kokea, millaista elämä oli perinteisessä maalaiskylässä 1900-luvulla. Sulvalla sijaitseva Stundars on Suomen suurimpiin kuuluva museo ja kulttuurikeskus. Museon alueella on noin 60 rakennusta, jotka on siirretty Mustasaaren kylistä ja muualta Vaasan seudulta. Sieltä löytyy aitoja, perinteisiä maalaiskylään kuuluvia rakennuksia, kuten maalaiskauppa, koulu, perinteinen talonpoikaistalo, sekä erilaisia käsityöläistupia. Stundarsissa voi vierailla ympäri vuoden. Museolla on joka vuosi eri teema eli eri vuosi, jota siellä eletään. Vuonna 2017 Stundarsissa eletään Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vuotta 1917.

Tropiclandia, Zip Adventure Park, Hoplop, Swingeling ja Hopsis
Vaasassa on useita uimarantoja aivan keskustan tuntumassa. Jos sattuu kolea sää, kylpyläparatiisi Tropiclandiassa on aina kesä tai vaihtoehtoisesti voi suunnata Meijerinkadun HopLop -sisäleikkipuistoon kiipeilemään ja leikkimään. Sepänkylässä sijaitseva Swingeling kutsuu koko perheen leikkimään ja riehumaan yli 1000 m2 viidakkoon. Urheilusta kiinnostuneiden kannattaa myös käydä testaamassa SUP-lautailua Hietasaaren rannassa tai seikkailla puunlatvojen lomassa Zip Adventure Park -seikkailupuistossa. Käynti Hopsiksen Kesäpomppulinnamaassa takaa naurun ja peuhaamisen ja tekee hyvää niin pienille kuin suurille, säällä kuin säällä. 

Wasaline

Wasaline tarjoaa vaivattoman ja kauniin oikotien yli Merenkurkun, päivittäin, matkustajalaivalla m/s Wasa Express. Matka Vaasasta Uumajaan on lyhin merireitti Ruotsiin ja kulkee kauniin UNESCOn maailmanperinnön läpi. Laivalla nautit hyvästä ruoasta ja mukavasta tunnelmasta.

Saaristoristeilyt
Jannen Saluuna sijaitsee Vaasan Saaristossa Kuusisaaressa. Kesällä voit tulla joko omalla tai vuokraveneellä tai turistilaivalla m/s Tiiralla. Matka kestää noin 20 -35 minuuttia. m/s TIIRA - lähtee Vaasan sisäsatamasta päivittäin ajalla 22.6. - 11.8. 2019.

Museot
Lisätiedot ja aukioloajat: museot Vaasa

PowerPark
Pohjanmaalla, 78 km Vaasasta, keskellä tarunhohtoisia lakeuksia kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus PowerPark. 130 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Yhden kaukonäköisen ja idearikkaan miehen unelmasta on reilussa vuosikymmenessä kasvanut Suomen arvostetuin vapaa-ajankohde. Mielikuvituksellinen maailma kaikenikäisille ja -kokoisille huvittelijoille.

Aava kertun kotitila
Tila sijaitsee Södra Vallgrundin kylässä, 32km Vaasasta, maailmanperintöalueella. Tilalla asustaa sekä perinteisiä että hieman harvinaisempiakin kotieläimiä. Aava Kertun kotitilalla voit viettää rennon päivän nauttien aidosta maalaismiljööstä kahvikupposen ääressä tai vaikka osallistua eläinten harjaukseen ja hoitoon. 

Tapahtumia kesällä

Kaikki Vaasan tapahtumat löytyvät täältä

MATKAILUNEUVONTA Visit Vaasa

Aukioloajat
Rewell Center 2.krs puh. 06 325 1145 visit.vaasa@visitvaasa.fi 

KESÄINFO VAASA Kauppatorilla
Aukioloajat