Kesäkivaa koko perheelle Vaasassa!

Vaasan Vaakuna tarjoaa edullista majoitusta koko perheelle. Meiltä löytyy monta eri vaihtoehtoa mukavaan majoitukseen lasten kanssa. Tervetuloa Vaasaan ja Vaasan seudulle - me odotamme Sinua!

Esimerkit majoitusratkaisuista:

Standard huone lisävuoteella/pinnasängyllä
Tilava kahden hengen huone joko torille tai sisäpihalle päin, jossa suihkullinen/ammeellinen kylpyhuone. Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle (runkopatjasänky tai lisävuoteena runkopatja). Huoneessa ei ole minibaaria. Kolmessa huoneessa on vakiovarustuksena pinnasänky, myös muihin huoneisiin on mahdollista varata pinnasänky.

Superior-huone yhdistettynä väliovella standard-huoneeseen
Superior-huone on tilava ja viihtyisä huone joko torille tai sisäpihalle päin. Lisävarustuksena huoneessa löytyy kylpytakit ja tossut, vedenkeitin sekä minibar. Huoneeseen saa tarvittaessa lisävuoteet lapsille. Vaihtoehtoina on joko aukipedattava lisävuode yhdelle lapselle tai aukipedattava sohva kahdelle lapselle. Superior-huone on yhdistettävissä väliovella combi-huoneeksi 160 cm leveän parivuoteellisen kahden hengen huoneen kanssa. Tässä on loistava vaihtoehto suuremmallekin perheelle.

Combi-huoneen varaukset tehdään suoraan hotellista.  
Molempien huonetyyppien muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, parkettilattia, ilmastointi, ilmainen wifi.

SILTA Junior Suitet - tilavat ja tyylikkäät Junior Suitet torinäkymillä hotellin 4. kerroksessa. Yhdistelmä kahdesta huoneesta tuo mukavasti majoittumis- ja oleskelutilaa. Toisessa huoneessa parivuode ja toisessa huoneessa kodikas sohva, jossa on lisävuodemahdollisuus lapsille tai yhdelle aikuiselle.

Standard huoneissa ei ole minibaaria mutta kerroksista 4 ja 6 löytyy käytävältä lukolliset pienet jääkaapit, jonne voi tarvittaessa laittaa omia eväitä säilöön. Samoista kerroksista löytyy käytävältä myös mikro. (Jääkaappia ei voi varata etukäteen, kysy saapuessasi hotellin vastaanotosta).

Lisätiedot ja varaukset:

Vastaaonotosta puh +358 20 780 88 00, s-posti: vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi
Myyntipalvelusta puh +358 20 780 88 50, s-posti: sales.vaakunavaasa@sokoshotels.fi

Tekemistä Vaasassa

Uimarannat, Tropiclandia, Zip Adventure Park, Hoplop ja Wasa Up
Vaasassa on useita uimarantoja aivan keskustan tuntumassa. Jos sattuu kolea sää, kylpyläparatiisi Tropiclandiassa on aina kesä! Vaihtoehtoisesti voi suunnata Meijerinkadun HopLop -sisäleikkipuistoon kiipeilemään ja leikkimään. Urheilusta kiinnostuneiden kannattaa myös käydä testaamassa SUP-lautailua Hietasaaren rannassa tai seikkailla puunlatvojen lomassa Zip Adventure Park -seikkailupuistossa. 

PowerPark
Pohjanmaalla, 78 km Vaasasta, keskellä tarunhohtoisia lakeuksia kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus PowerPark. 130 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Yhden kaukonäköisen ja idearikkaan miehen unelmasta on reilussa vuosikymmenessä kasvanut Suomen arvostetuin vapaa-ajankohde. Mielikuvituksellinen maailma kaikenikäisille ja -kokoisille huvittelijoille.

Aava kertun kotitila
Tila sijaitsee Södra Vallgrundin kylässä, 32 km Vaasasta, maailmanperintöalueella. Tilalla asustaa sekä perinteisiä että hieman harvinaisempiakin kotieläimiä. Aava Kertun kotitilalla voit viettää rennon päivän nauttien aidosta maalaismiljööstä kahvikupposen ääressä tai vaikka osallistua eläinten harjaukseen ja hoitoon. Voit ostaa lipun valmiiksi majoitusvarauksen teon yhteydessä lisämyyntituotteistamme.

Stundars
Aikamatka vanhanajan maalaiskylään Stundarsissa Mustasaaressa voit kokea, millaista elämä oli perinteisessä maalaiskylässä 1900-luvulla. Sulvalla sijaitseva Stundars on Suomen suurimpiin kuuluva museo ja kulttuurikeskus. Museon alueella on noin 60 rakennusta, jotka on siirretty Mustasaaren kylistä ja muualta Vaasan seudulta. Sieltä löytyy aitoja, perinteisiä maalaiskylään kuuluvia rakennuksia, kuten maalaiskauppa, koulu, perinteinen talonpoikaistalo, sekä erilaisia käsityöläistupia. Stundarsissa voi vierailla ympäri vuoden. 

Museot
Lisätiedot ja aukioloajat: museot Vaasa

UNESCO:n maailmanperintökohde
Vaasa tarjoaa monia erilaisia vaihtoehtoja perhelomaan. Luonnonystävät viihtyvät Mustasaaren saaristossa jonka kautta pääsee tutustumaan kuuluisaan UNESCO:n maailmanperintökohteeseen, Merenkurkun saaristoon, joka on Suomen ainoa luonnonperintökohde. Henkeä salpaavan kaunis ajoreitti kulkee suoraan Vaasan keskustasta Suomen pisimmän sillan, Raippaluodon sillan, kautta ja upeiden saaristomaisemien läpi Björköbyssä sijaitsevaan Svedjehamnin satamaan ja maailmanperintökohteeseen. Perillä voit kiivetä Saltkaret-näkötorniin tähystelemään upeita merinäkymiä ja ainutlaatuisia moreenimuodostumia.
Visti Vaasan kesäbussilla kätevästi päiväreteklle!

Saaristoristeilyt
Jannen Saluuna sijaitsee Vaasan Saaristossa Kuusisaaressa. Kesällä voit tulla joko omalla tai vuokraveneellä tai turistilaivalla m/s Tiiralla. Matka kestää noin 20-35 minuuttia. m/s Tiira - lähtee Vaasan sisäsatamasta päivittäin ajalla.

Wasaline
Wasaline tarjoaa vaivattoman ja kauniin oikotien yli Merenkurkun. Matka Vaasasta Uumajaan on lyhin merireitti Ruotsiin ja kulkee kauniin UNESCOn maailmanperinnön läpi. Laivalla nautit hyvästä ruoasta ja mukavasta tunnelmasta. Uusi upea Aurora Botnia-laiva aloittaa liikennöinnin kesällä 2021. 

Skeittipuisto
Noin 1 000 neliömetrin suuruinen betoninen skeittipuisto sijaitsee Onkilahden toimintapuiston vieressä, Pitkänkadun päässa, parkkialueiden pohjoispuolella.

Tapahtumia kesällä

Kaikki Vaasan tapahtumat löytyvät täältä

MATKAILUNEUVONTA Visit Vaasa

Aukioloajat
Kauppakeskus Rewell 2.krs
puh. +358 40 159 8012, s-posti: visit.vaasa@visitvaasa.fi 

KESÄINFO VAASA Kauppatorilla
Aukioloajat

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.