Menu
(c) Visit Pori / Anssi Koskinen
(c) Visit Pori / Anssi Koskinen

Kesäistä tekemistä Porissa

UIMAAN

Porin maauimalassa viihtyy koko perhe. Maauimalasta löytyy mm. lastenallas, liukumäki, hyppyallas ja paikkoja auringonottoon.

Porin keskustasta löytyy kaunis luonnon uimaranta Kirjurinluodosta sekä kahluuallas Pelle Hermannin leikkipuistosta.

Busseilla pääset kätevästi upeille Yyterin dyyneille nauttimaan auringosta ja merestä.

TAPAHTUMAT

Po­ri­kort­te­lit jär­jes­tää mo­nen­lais­ta ta­pah­tu­maa pit­kin vuot­ta. Katso ajan­koh­tai­set ta­pah­tu­mat tääl­tä!

Kesällä Porissa nautitaan myös monista muista upeista tapahtumista, katso kesän tapahtumat Porissa täältä.

TEKEMISTÄ LASTEN KANSSA

Po­ri­ssa on paljon tekemistä myös eri ikäisten lasten kanssa. Kirjurinluodosta löydät Pelle Hermannin leikkipuiston, liikenne- ja musiikkileikkipuistot sekä paljon muuta. Kesäisin Kirjurinluodossa asustaa Viksu-varis ja hänen eläinystävänsä. Pääsette tutustumaan mm. kanoihin, laamoihin ja vuohiin.

Yyterin tuntumassa sijaitsee Seikkailupuisto Huikee, jossa pääsette koko perheen voimin kiipeilemään, liukumaan ja maastopyöräilemään.

KESÄISET TERASSIT

Kesällä pääset nauttimaan aurinkoisista terasseista, herkullisista ruuista ja kylmistä juomista. Porissa suurin kesäteatteri löytyy heti hotellin vierestä, Amarillon terassille pääsee nauttimaan erilaisista herkullisista drinkeistä ja sangriasta. Myös Winstonin, Rosson, Coffee Housen, Toreron ja Fafa'sin terassit palvelevat koko kesän.

VESIURHEILUA

Kokemäenjoen rannalta löytyy tekemistä moneen makuun! Voit vuokrata vesijetin täältä ja pääset kokemaan vauhdin huumaa! Kaveriporukalla tai perheen kesken voi lähteä myös mukavalle melontaretkelle! Tarvikkeiden vuokraus onnistuu helposti täältä. Samasta paikkaa voit vuokrata myös SUP-laudan.

MUSEOON

Jos museot ovat lä­hel­lä sy­dän­tä­si, suo­sit­te­lem­me läm­pi­mäs­ti vie­rai­lua Luon­to­ta­lo Ar­kis­sa

TEATTERIIN

Porin teat­te­riin on meil­tä vain kä­ve­ly­mat­ka. Katso esi­tyk­set tääl­tä!

Porissa ja lähiseuduilla on myös upeita kesäteattereita, kuten Kirjurinluodon Kesäteatteri, jossa tänä kesänä ohjelmistossa on Mika Waltarin Gabriel, tule takaisin. Liput ja näytökset löydät täältä!

VARAA HUONE KESÄLOMAN VIETTOON SOKOSHOTELS.FI:STÄ:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätiedot: Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori myyntipalvelu puh. 029 004 2002 / sales.pori@sokoshotels.fi (ma-pe 8-16).

Puhelun hinta 029-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.