Kesäaktiviteettejä Espoossa

Espoon Tapiolasta ja sen lähiseuduilta löytyy paljon erilaista tekemistä kaikenikäisille. Majoittuessanne Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa voitte lähteä meidän vinkkaamilla menovinkeillä katsastamaan, mitä kaikkea tekemistä löytyykään Espoosta!

 

Kesä, aurinko, loma - ja eiku uimaan! Espoossa on meri- ja järvirantaa kilometreittäin, jopa 50km!

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin lähellä on useita luonnonkauniinta uimapaikkoja. Esimerkiksi Karhusaaren ranta on rauhallinen ja sijaitsee heti Keilaniemessä. Oittaa lienee suosituin ja sieltä löytyy myös Angry Birds -leikkipuisto viihdyttämään perheen pienimpiäkin. Haukilahdessa taas voit uimisen lomassa nauttia myös kahvilan antimista.

 

Kuuma kesäpäivä ja kimalteleva keskusallas kutsuvat sinut nauttimaan Tapiolasta!

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin takana sijaitseva keskusallas on tänäkin kesänä monen lapsiperheen mieluisin vierailukohde! Keskusaltaan kahvilasta saa nimittäin vuokrata siipiratasveneitä ja sup-lautoja. Siipiratasveneet ovat matkanneet Tapiolaan Kiinasta ja niihin mahtuu istumaan 1-2 henkilöä. Vene liikkuu lihasvoimalla. Polkimien tai airojen sijasta veneessä on kammet, joiden avulla kylkiin kiinnitetyt siipirattaat pyörivät. Jos aktiviteettien lomassa jano tai nälkä yllättää, voit poiketa Tapiola Gardenin terassille nauttimaan kesänmakuja!

 

Seikkailupuisto Huipussa pääset nauttimaan niin luonnosta kuin itsesi haastamisesta!

Leppävaarassa sijaitseva Seikkailupuisto Huippu on muutama vuosi sitten avattu mahtava kokemusten kerryttäjä. Siellä on eritasoisia kiipeilyratoja niin nuoremmille kuin vanhemmille ja aremmille ja hurjapäisemmille. Huippu on välittömässä Leppävaaran keskuspuiston läheisyydessä, ja radoilta on hyvät näkymät luontoon. Lisätietoa Huipusta löydät täältä.

 

Espoon Otaniemeen on nyt avattu Laguuni!

Laguuni on iso vesiurheilukeskus ravintolalaiturin kera. Laguuni sijaitsee vain lyhyen matkan päässä hotelliltamme, ja siellä pääsee nauttimaan muun muassa wakeboardingista, leijalautailusta sekä melonnasta. Lisätietoja ja aukioloajat löydät Laguunin nettisivuilta.

 

Koe Espoon luontoa myös saaristoliikenteen kautta!

Kaunista kesäpäivää on mukava viettää vesillä. Espoon saaristoristeilyt ovat oiva tapa yhdistää ulkoilua ja Espoon rannikon katselua. Saaristoliikenteestä löydät lisää tietoa täältä.

 

Golfaamaan!

Kesäisen päivän voi viettää raikkaasta ilmasta nauttien Tapiola Golfissa, 18-reikäinen links-tyyppinen kenttä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vaativallekin golffarille. Kentällä, jonka on suunnitellut ja rakentanut chicagolainen kenttäarkkitehti Tim Nugent, on par 72, driving range ja puttiviheriö. Tapiola Golf sijaitsee vain noin 10 minuutin ajomatkan päästä hotellistamme!

www.tapiolagolf.fi

 

Nuuksioon nauttimaan luonnosta!

Nuuksion kansallispuisto tarjoaa kävelystä ja pyöräilystä nauttiville upeat metsä- ja järvimaisemat. Luontopoluilta voit hypätä suoraan myös uimaan. Ulkoilun jälkeen voi tutustua Suomen luontokeskus Haltiaan ja sen näyttelyihin.

www.haltia.com

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.