Menu

Kesä Kolilla!

Kolin upeissa maisemissa pääset harrastamaan monipuolisesti! Kansallispuiston reitit tarjoavat merkittyjä reittejä niin aktiviisille vaeltajille kuin pienempiin retkiin. Ukko-Kolin huipulle kiipeät alle 15 minuutissa ihailemaan tunnettua maisemaa. Kolin alueella voit myös kokeilla maastopyöräilyä tai suunnata mäkisille reiteille fatbike pyörällä!

 

MAJOITU

Ukko-Kolin huipulla sijaitseva Break Sokos Hotel Koli on uniikki kohde aivan Kolin kansallispuiston sisällä. Meillä majoitut mukavasti, heräät uuteen aamuun kansallismaisemaa ihaillen, nautit maukkaasta ruuasta Grill It! maisemaravintolassamme ja rentoudut Koli Relax Spa kylpylässä. 

 

AKTIVITEETIT

Kolin kansallispuisto ja sitä ympäröivä alue sopii mainiosti luontoaktiviteetteihin. Suuntaa Kolin maisemiin ja vietä ikimuistoinen loma!

  • maastopyörät alk. 20€/h
  • fatbiket alk. 20€/h, lisätunnit 5€/h
  • SUP-lauta alk. 20€/h
  • opastettu vaellus Kolin huipuilla alk. 18€/hlö riippuen ryhmäkoosta
  • melontaretki alk. 45€/hlö

 

RENTOUDU

Kolin maisemallinen Koli Relax Spa tarjoaa elämyssuihkuja, saunamaailman, useita erilaisia altaita, ulkopaljut ja rentoutumishuoneen. Kylpylästä näet kansallismaiseman ja siintävän Pielisen ja pääset nauttimaan Lumene kylpykiulusta vierailusi aikana. 

 

NAUTI

Grill It! Kolilla pääset nauttimaan skandinaavisista mauista ja puuhiiligrillin lempeässä lämmössä valmistetuista annoksista. Grill It! ravintolasta on henkeäsalpaavat maisemat kansallismaisemaan ja sen seesteisessä tunnelmassa nautit maukkaan illallisen. Kolilta löydät myös Kahpitsan sekä rinteiden alhaalla sijaitsevan Rinnetuvan. Rinnetuvalla nautit kesäisin grilli-illoista tai halutessasi vuokraat sen omalle porukallesi käyttöön!

 

Tervetuloa Kolille keskelle kansallispuistoa!

 

Lisätiedot ja varaukset: sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660.