Kenkäverossa tapahtuu!

 
Kenkävero toimi pappilana vuoteen 1969 ja upeissa saleissa vietettiin pidot jos toisetkin. Aikoinaan Kenkäverossa viihtyi vieraita Mannerheimista maamme eturivin kirjalilijoihin. Yhä edelleen Kenkävero sykkii kulttuuria, seurustelua ja hyvää ruokaa. Kenkäveron myymälässä on monipuolinen valikoima suomalaista designia vuodenaikojen mukaan vaihdellen. Kenkäveron myymälä on avoinna joka päivä ympäri vuoden ma - pe klo 10  - 18, la klo 10 - 16 ja su 10-18.
 
Kenkäverossa järjestetään syyslomaviikolla käsityöpajoja, jotka tarjoavat mukavaa tekemistä koko perheelle. Tarjolla on valohimmelityöpaja, makramee amppelityöpaja ja vuolutyöpaja. Lisätietoja täältä: Kenkävero
 
Kenkäveron 30 - v juhlavuoden näyttelyssä pääsee ihastelemaan makrameesolmuja. Näyttelyyn on koottu erilaisia seinätekstiilejä ja muita sisustustuotteita, koruja sekä asusteita. Tuotteita löytyy aitan yläkerran näyttelytilasta, pappilan pihapiiristä ja puutarhasta. Näyttelyssä voi myös kokeilla makrameesolmujen tekemistä. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Näyttely on esillä 31.10.2020 saakka.
 
 
Kenkäveron vieraat majoittaa:
Original Sokos Hotel Vaakuna (n 1 km Kenkäverosta) huonevaraukset tästä