Käyntikohteeksi ehdottomasti Savonlinna

Savonlinnaa ei turhaan valittu Suomen parhaaksi kesäkaupungiksi kesällä 2020!

Tule siekii ja koe Saimaan Helmi Savonlinna! Täällä on kaikki mukavan lähellä, aivan käden ulottuvilla ja kaikki Saimaan upeissa maisemissa.

 
Upeaan Olavinlinnaan tutustuminen mielenkiintoisella opaskierroksella kuuluu ilman muuta asiaan, samoin tutustuminen mittavan uudistuksen kokeneeseen Riihisaari - Saimaan Luoto- ja museokeskukseen vaihtuvine näyttelyineen. Riihisaaren vierailulla saat kattavan esittelyn paikallisen Vesjkansan elämästä vuosikymmenten varrelta veden äärellä ja pääset tutustumaan myös huikean hienoihin museolaivoihin. Vesjkansan tarinoita pääset kuulemaan myös ympäri kauniin Savonlinnan löytyvillä Tarinarasteilla.
 
Vesielementti on Savonlinnassa kaikkialla upeasti läsnä, Savonlinna on saarille rakennettu kaupunki ja Savonlinnalla on rantaviivaa enemmin kuin Espanjalla!
Maisemaristeilyt perinteisillä höyrylaivoilla tai pienemmillä moottorilaivoilla on ehdoton Savonlinnan kesävierailun juttu. Kesäkuun alusta elokuun loppuun risteilyjä lähtee vähintään joka tunti klo 10 - 18 (19). Maisemaristeilyille lippuja myynnissä Seurahuone Savonlinnan ja Hotel Tottin vastaanotoissa, sekä ennakkoon lisäpalveluina molempien hotellien nettisivuilla sokoshotels.fi
Lisäksi teemaristeilyjä tehdään useita mm. norppabongauksen, merirosvoristeilyn tai vaikka sienientuntemuksen teemalla, juhannuskokkoja ja Pyhän Olavin ilotulitusta katsomaan.
 
Omatoimiseen vesillä liikkumiseen on Savonlinnassa myös huikean hienot mahdollisuudet. Vuokrauspisteitä on keskustassa Seurahuoneen lähellä useampia, joista saat vuokralle SUP-laudan, kanootin, polku-, soutu- tai moottoriveneen. Lähin ja laadukkain vuorauspiste sup-laudoille, veneille ja kanooteille on Kylpylä Casinon rannassa oleva SUP Savonlinna.
Ihania pieniä saaria, luotoja, kanavia, salmia ja siltojen alituksia on upeasti tarjolla.
Missä muualla pääset vesille vaikka suppailemaan Olavinlinnan ympäristössä tai aivan kaupungin ydinkeskustassa voiden välillä pistäytyä torille lörtsykahville?
Vahva suositus vesillä liikkumiseen Savonlinnassa! Opastettujakin melontaretkiä tarjoaa mm. paikallinen Activitymaker
 
Uimarantoja on kaupungin alueella useita ja myös lemmikin kanssa pääsee uimaan melkein joka kolkalta. Savonlinnan rinnakkaisväylän pyörätien kätevillä levikkeillä pääset myös puhtain varpain upeita kiviportaita pitkin laskeutumaan suoraan vilvoittaviin Saimaan vesiin.
 
Savonlinnan hieno erikoisuus on myös kivan keltaiset kaupunkisoutuveneet, joita voi kuka vaan varata veloituksetta käyttöönsä Sääminki-seuran nettilinkistä. Perinteisiä puisia soutuveneitä voi lainata Riihisaari - Saimaan Luonto- ja museokeskuksen vastaanotosta sen aukiloaikoina.
Visit Savonlinnan tuottamat Siltojen Savonlinna kävellen ja pyöräillen -oppaat opastavat kulkemaan kaupungin kauneimmat reitit upean järviluonnon keskellä.
 
Vesielementtiä ei unohdeta myöskään ruokaillessa, sillä Seurahuoneen Muikkuterassin voissa paistetut muikut pitää ehdottomasti myös nauttia 6.krs terassilta avautuvien upeiden maisemien kera.
 
Tervetulloo Savonlinnaan!
Täällä myö teitä jo ootellaan!
 
Huonevaraukset Seurahuoneelle Savonlinnaan ja Hotel Tottiin teet kätevästi www.Sokoshotels.fi
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.