Menu

Käy Venäjän kulttuuripääkaupungissa

Älä missaa tämän kevään Pietarin kulttuuritapahtumia!

Pietarin on monimuotoisen kulttuurin kaupunki. Teatterit ja museot, näyttelyt ja festivaalit, mikä vuodenaika tahansa lahjoittaa pietarilaisilla ja kaupungin vieraille paljon epätavallisia ja mukavia tapahtumia, joka on erinomainen ja ratkaisujen rohkea noudattaen samalla perinteitä.

 

Jotta voisin tuntea itsesi varmaksi Pietarin taiteessa, olemme laatineet listan paikoista, joissa käymistä suosittelemme oleskellessasi kaupungissa.

 

Kaupungin yksi vanhemmista teattereista antaa mahdollisuuden koskettaa maailman ooppera- ja balettiteoksia venäläisten ja ulkomaalaisten teatteriohjaajien johdolla. Klassiset teokset yhdistyvät nykyajan näytösratkaisuihin, mitä tekee näytöksestä unohtumattoman.

 

Sekä uudella että vanhalla lavalla on klassisia, ooppera- ja balettishowia, joihin osallistuvat maailmalla tunnetut näyttelijät, muusikot ja orkesterinjohtajat. Lisäksi teatterin molemmat rakennukset ovat täynnä arkkitehtuuria, klassisismin hienoutta, uusi – nykyaikaisilla design-ratkaisuilla.

 

Klassiset draamanäytökset odottavat sinua Venäjän vanhemmissa akateemisissa teattereissa. Aleksandrinski-teatterin näytelmissä voi koskettaa Venäjän teatterin historiaa ja tuntea aikojen ja suuntien tunnelmaa.

 

Eremitaasin ja Venäjän taidemuseon varakkaat kokoelmat houkuttelevat matkailijoita koko maailmalta, eikä sattumalta, Tutustuminen Pietariin ei voi olla täysi ilman niiden museoiden käyntiä. Antiikkiaika- ja Renaissance, veistokset ja maalaustaide, historia ja nykyaika tämä kaikki odottaa sinua Pietarin kahdessa suuressa museossa.

 

Voit tutustua Muinais-Venäjän arkeen ja koskettaa Euroopan historian huonosti tunnettuja sivuja Kansaintieteellisessä museossa. Siellä on harvinaisia esineitä, jotka kuvaavat muinaiskansojen elämää ja perinteitä. 

 

Nykytaidetta on esillä Erarta-museossa. Venäläisten ja ulkomaalaisten tekijöiden suuren kokoelman lisäksi museossa on näyttelyjä, luentoja ja erilaisia tapahtumia.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.