15.02.2019

Kaupunkilomalle Pietariin

Vihdoin, pitkän talvisen pimeyden jälkeen kaupunkimme on valmis näyttämään itsensä koko kauneudessaan: huhtikuun puolivälissä alkaa siltojen nosto, yöt muuttuvat vilkkaammiksi ja valoisemmiksi, puistot ja puutarhat avaavat porttinsa; se on mystinen aika, monin tavoin. Toivomme, että sinäkin tunnet itsesi erityiseksi vieraaksi vierailusi aikana Pietarin ainoassa hotellissa, joka sijaitsee puistossa. Tässä vinkkejä Original Sokos Hotel Olympia Gardenin tiimiltä tulevalle Pietarin kaupunkilomalle:

Hotellin lähellä on useita erittäin mielenkiintoisia ja vähän tunnettuja nähtävyyksiä. Niiden joukossaan Grand Maket Russia on suurin luokassaan maan interaktiivinen miniatyyrikartta www.grandmaket.ru/en, ainutlaatuinen näyttelyalue Lumiere Hall www.lumierehall.ru/spb, maailman suurin planetaario www.planetarium.one, sekä erittäin mielenkiintoinen interaktiivinen Venäjän rautatiemuseo https://rzd-museum.ru/. "Vierailin näissä kohteissa tyttäreni kanssa, ja voin rehellisesti sanoa, että niistä pitävät kaikki iästä riippumatta" sanoo Dmitry Melnikov, hotellinjohtaja.

Pitkän, nähtävyyksien kiertelemisen tai kokouksien ja liiketapaamisien täyteisen päivän jälkeen on hyvää rentoutua. Meidän Sports' Bar 84 ja ravintolamme kutsuvat sinut pienelle välipalalle tai kunnon aterialle: monet herkulliset ruoka-annokset odottavat sinua! Maukkaat annokset, snooker-pöytä ja lautapelit takaavat mukavan ja lämpimän illanvieton, joka voi kestää aamun tunneille asti.

Huonevaraukset: www.sokoshotels.fi

Jos haluat vaivattomasti hoitaa viisumipalvelun sekä ostaa valmiin junapakettimatkan, lue lisää ohjeitä täältä

Yhteistyössa Lähialuematkat.fi.

Nähdään Pietarissa!