Menu
Sokos Hotels on Oulun Kärppien virallinen yhteistyökumppani
Sokos Hotels on Oulun Kärppien virallinen yhteistyökumppani

Kärppien pelaajat osaavat onnellistamisen taidon

Oulun Kärppien pelaajat yöpyvät aina pelimatkoillaan S-ryhmän hotelleissa. Hotellien henkilökunta onnellistaa paljon matkaavia kiekkoammattilaisia muun muassa kannustuskirjeillä. Pelaajat osaavat onnellistamisen taidon itsekin.

Viime kaudella Kärppien liigajoukkue majoittui muun muassa Lappeenrannan Original Sokos Hotel Lappeessa. Hotellissa asui samaan aikaan myös pieni kärppäfani perheineen. Pojalla oli syntymäpäivä, ja hotellin aamiaistarjoilijat päättivät yllättää hänet kakulla. Aamupuurolla olleet Kärppien pelaajat Marko Anttila ja Atte Ohtamaa tarttuivat tilanteeseen ja veivät syntymäpäiväsankarille pienen Kärpät-aiheisen lahjan. Poika oli tietysti ikionnellinen.

Oulun Kärppien varakapteeni Marko Anttila toteaa, että nuorten fanien tapaaminen antaa aina itsellekin hyvän mielen. "Kohtaamiset nuorten fanien kanssa ovat hyvin merkityksellisiä. Ne tuovat mieleen muistoja omastakin nuoruudesta. Toivon tietysti antavani näissä kohtaamisissa nuorille myös kipinää kiekkoiluun", Anttila kertoo.

Tsemppiviestejä ja yhteisiä aterioita

"Sokos Hotelleissa vieraiden onnellistaminen osataan. Joukkueemme matkustaa niin paljon, että meidät tunnetaan hyvin ja saamme aina sydämellisen vastaanoton. Usein huoneessa odottaa pieni, kannustava kirjetervehdys. Tulen onnelliseksi myös siitä, että saan oman huoneen, jossa voi latautua rauhassa. Se on tämä iän mukanaan tuoma etu", Anttila naurahtaa.

"Hyvä sänky merkitsee pelaajalle eniten, sillä uni on tärkeää palautumiselle. Tilava huone on plussaa, ja aamiaisella nautin hyvästä kaurapuurosta. Kuntosaleja ei tule pelireissuilla käytettyä, mutta vapaa-ajan matkoilla arvostan kyllä laadukasta salia", ammattilaisurheilija jatkaa.

Joukkueen johto onnellistaa pelaajia tahollaan. "On hienoa, että syömme aina hotellissa yhdessä. Mikä olisi sen parempi tapa virittäytyä peliin kuin yhteisen aterian äärellä? Lisäksi joukkue kokoontuu ennen matsia käymään tulevia pelikuvioita yhdessä läpi. Muuten hotellissa lähinnä oleillaan ja lataudutaan kaikessa rauhassa", kiekkoilija kertoo.

Anttilan perheessä matkaillaan vapaa-ajallakin, sillä koko perhe nauttii matkustelusta. Kotimaan suosikkikohteeksi hän nimeää Lapin, jonne perhe matkaa vuosittain niin ruskaretkille kuin laskettelemaan.

Kiekkoilijoiden kesälomat on tällä erää pidetty ja syksyn intensiivinen harjoittelukausi käynnistynyt. Liigan runkosarja starttaa syyskuussa.

"Tavoitteemme on pärjätä hyvin. Meillä on hieno joukkue, katsotaan mihin se riittää", Marko Anttila päättää.

Sokos Hotels on Oulun Kärppien pitkäaikainen yhteistyökumppani. Yhteistyösopimus on vasta uusittu ja voimassa kevääseen 2025 saakka. 

Ketjun hurmaavin tehtävä on onnellistaminen. Henkilökunta haluaa tarjota vieraille enemmän kuin he osaavat pyytää. Ylittää odotukset silloin, kun sitä osataan vähiten odottaa. Työlle syntyy merkitys, kun saa levittää hyvää mieltä ympärilleen. Lue lisää