Menu

Kaksi huippuhotellia avautuu keväällä Helsingissä – Juha Maatala hotellinjohtajaksi

27.1.2022

Solo Sokos Hotel Torni sekä Solo Sokos Hotel Helsinki avaavat ovensa Helsingin keskustassa keväällä 2022. Hotellinjohtajana on aloittanut Juha Maatala, jolla on pitkä kokemus kansainvälisistä hotellialan johtotehtävistä mm. Prahasta ja Lontoosta. Luvassa on uniikkeja ravintolaelämyksiä, kaupungin parhaita näkymiä, yksilöllisiä hotellikokemuksia, unohtumatonta taidetta sekä ainutlaatuista historiaa.

Solo Sokos Hotel Torni oli valmistuessaan Suomen ensimmäinen pilvenpiirtäjä ja maailmanluokan hotelli. Se toi Suomeen ensimmäisen amerikkalaistyylisen cocktailbaari pyöreine baaritiskeineen, ensimmäisen kattobaarin ja Helsingin suosituimmat näköalat. Keväällä 2022 avautuvaan täydellisesti uusittuun Torniin tulee tasokas viiden ravintolan kattaus sekä hotellipalvelut vaativankin vieraan tarpeisiin.

Uusi Solo Sokos Hotel Helsinki on tyylikäs kumarrus Helsingille ja sen urbaanille eleganssille. Helsingin ensimmäinen suurhotelli kokee muodonmuutoksen korkeatasoiseksi Solo-hotelliksi. Hotelli Helsingin uusi aikakausi hakee inspiraationsa pääkaupungin väreistä, sen tunnelmasta ja ikonisista yksityiskohdista. Se on luotu ihmisille, jotka janoavat kaupungin vilkkautta, elämäntyyliä ja yksilöllisiä kokemuksia.

Juha Maatala palaa Suomeen ja Tornin sekä Helsingin puikkoihin Prahasta. "Pyrin tuomaan oman kansainvälisen ja monipuolisen kokemukseni kaikkien kollegoideni käyttöön. Yhdessä tarjoamme vieraillemme mahtavan elämyksen, joka tulee kukoistamaan Helsingin korkealaatuisessa hotellitarjonnassa kokemusten huipulla," Juha kuvailee.

 

Lisätietoja:

Juha Maatala
Hotellinjohtaja / General Manager
Solo Sokos Hotel Torni & Solo Sokos Hotel Helsinki
Mobile: +358 (0)50 477 8394
Email: juha.maatala@sok.fi

 

Solo Sokos Hotel Torni | Hotelli Helsinki - sokoshotels.fi
Solo Sokos Hotel Helsinki | Hotelli Helsinki - sokoshotels.fi