Kajaanin kesä

Tulevana kesänä Kajaani tarjoaa monenlaista ohjelmaa, taidenäyttelyitä, taidefestivaaleja, tervasoutunäytöksiä ja höyrylaivaristeilyjä. 

Höyrylaiva s/s Kouta yleisöristeilyt alkavat jo vappuna vaikka varsinaiset yleisöristeilyt on 29.6.-6.8. välisenä aikana. 
Lähde kiireettömälle risteilylle Suomen pohjoisimmalla sisävesihöyrylaivalla Oulujärvelle ja Ärjän saareen. 

Eikä kesä Kajaanissa ole mitään ilman perinteistä Markkinakatua 6.-9.7.2022.
Perinteinen Markkinakatu lukuisine myyjineen tarjoaa monenmoista ohjelmaa herättäen kaupungin keskustan kesäeloon. Myyntipaikkojen sijoittelussa otetaan huomioon terveys- ja turvallisuusnäkökohdat ja katualueet rakentuvat aiemmista vuosista poiketen huomattavasti väljemmin.

Samaan aikaan vietetään maamme vanhinta sanataiteen tapahtumaa Kajaanin Runoviikkoa 6.-10.7.2022.
Valtakunnallisesti korkeatasoinen ohjelma tuo alan harrastajat ja ammattilaiset yhteen ja tarjoaa huikeita kulttuurielämyksiä. Tapahtuman taiteellisena johtajana aloittaa Kati Outinen. Vuoden 2022 ohjelma vahvistuu kevään kuluessa.

Ja jos menojalkaa kutittaa, Kajaani Fest Lammen Loiskeet 7.-9.7.2022 on silloin oikea kohde. Kesän odotettu musiikkitapahtuma valtaa Kaupunginlammen monitoimipuiston. Luvassa huippuesiintyjiä mm. Eppu Normaali, Klamydia, Gettomasa, Bess, Viivi, Pariisin Kevät jne. Juhla-alue on vain pienen kävelymatkan päässä hotellistamme ja keskustasta. Tapahtuman ohjelman ja lippujen hinnat sekä ostopaikat löydät täältä.

Kaupunkifestivaali Linnanvirta valtaa Kajaanin rauniolinnaa ympäröivän jokipuiston jälleen 19.-21.8.2022. 
Kajaanin rauniolinnaa ympäröivän jokipuiston valtaava Linnanvirta-kaupunkifestivaali huipentaa Kajaanin kesän. Tapahtumapaikka Kajaanin joen puistoalue, on yksi Suomen kauneimmista kaupungin keskustan halkaisevista jokipuistoista. Tänä kesänä on luvassa aivan erityisiä elämyksiä, sillä uusi tapahtuma Luonnon konserttisali saapuu Kajaaniin.
Tule mukaan tunnelmaan! Ohjelma julkaistaan kevään ja kesän aikana. 

Elokuulla saamme nauttia myös tauon jälkeen täysin uudistuneesta Kainuun Musiikkijuhlat - tapahtumasta 26.-27.8.2022.
Luvassa on korkealuokkainen festivaali täynnä tähtiesiintyjiä. Monipuolisen ohjelman lisäksi tapahtuma tarjoaa loistavat palvelut sekä upean festivaalimiljään Kajaanin hallin ympäristössä. Artisteina mm Haloo Helsinki, Apulanta, Jannica B, Sanni, Abreu, Vesala ja Sonata Arctica. 

Tervetuloa kesäiseen Kajaaniin!

Lisätietoja Kajaani kaupungin tapahtumista ja palveluista löydät täältä.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.