Menu

Kajaanin kesä

Kesällä Kajaani tarjoaa monenlaista ohjelmaa, taidenäyttelyitä, taidefestivaaleja, tervasoutunäytöksiä ja höyrylaivaristeilyjä. 

Eikä kesä Kajaanissa ole mitään ilman jo 38. kertaa järjestettävää Markkinakatua 7.-10.7.2021.
Perinteinen Markkinakatu lukuisine myyjineen tarjoaa monenmoista ohjelmaa herättäen kaupungin keskustan kesäeloon. Myyntipaikkojen sijoittelussa otetaan huomioon terveys- ja turvallisuusnäkökohdat ja katualueet rakentuvat aiemmista vuosista poiketen huomattavasti väljemmin.

Samaan aikaan vietetään maamme vanhinta sanataiteen tapahtumaa Kajaanin Runoviikkoa 7.-11.7.2021.
Valtakunnallisesti korkeatasoinen ohjelma tuo alan harrastajat ja ammattilaiset yhteen ja tarjoaa huikeita kulttuurielämyksiä. Tapahtuman taiteellisena johtajana aloittaa Kati Outinen. Tutustu Runoviikon ohjelmaan tästä

Ja jos menojalkaa kutittaa, Kajaani Fest Lammen Loiskeet 9.-11.7.2021 on silloin oikea kohde. Kesän odotettu musiikkitapahtuma valtaa Kaupunginlammen monitoimipuiston. Luvassa huippuesiintyjiä mm. Irina, Apulanta, Herra Ylppö, Stig, Blind Channel, Arttu Wiskari jne. Juhla-alue on vain pienen kävelymatkan päässä keskustasta. Tapahtuman ohjelman ja lippujen hinnat sekä ostopaikat löydät täältä.

Kaupunkifestivaali Linnanvirta valtaa Kajaanin rauniolinnaa ympäröivän jokipuiston jälleen 20.-22.8.2021. 
Kajaanin rauniolinnaa ympäröivän jokipuiston valtaava Linnanvirta-kaupunkifestivaali huipentaa Kajaanin kesän. Tapahtumapaikka Kajaanin joen puistoalue, on yksi Suomen kauneimmista kaupungin keskustan halkaisevista jokipuistoista. Tänä kesänä on luvassa aivan erityisiä elämyksiä, sillä uusi tapahtuma Luonnon konserttisali saapuu Kajaaniin.
Tule mukaan tunnelmaan! Katso ohjelma tästä

Tervetuloa kesäiseen Kajaaniin!

Lisätietoja Kajaani kaupungin tapahtumista ja palveluista löydät täältä.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.