Menu

Kaikki S-ryhmän hotellit avoinna, varauksia voi tehdä normaalisti

Sivua päivitetty: 23.9.22
 

Hotelleissamme voi majoittua turvallisesti

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää.

Teemme kaikkemme, että hotelliemme ja ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota.

Hotellimme noudattavat viranomaisten sekä yrityksen sisäisiä koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Buffetaamiainen on käytössä erityisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita noudattaen. 

S-ryhmän sisäinen työryhmä kokoontuu päivittäin ja päivitämme toimintamallejamme jatkuvasti ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Kaikki S-ryhmän hotellit ovat tällä hetkellä avoinna ja varauksia voi tehdä kaikkiin hotelleihin.

Katso kaikki Sokos Hotellit täältä » ja Radisson Blu hotellit täältä »

Varauksen muuttaminen ja peruminen hotellin ollessa suljettuna

Mikäli sinulla on varaus hotelliin, joka on toistaiseksi suljettu, saat sähköpostiisi uuden varausvahvistuksen hotellista, johon varauksesi on siirretty. Mikäli varauksesi ei ole siirrettävissä, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse.

Mikäli haluat perua varauksesi tai muuttaa sitä, niin ole yhteydessä Sokos Hotellien myyntipalveluun numeroon 0300 870 000 (51 snt/min + pvm/mpm. Puhelun hinta max 2,55 €+pvm).