Starlight cabaret merineitsi Kabaree viihdyttää Tallinnassa varietee
Starlight Cabaret Viru-hotellin ravintola Merineitsissä
10.12.2018

Kabaree viihdyttää Tallinnassa

Glamourin täyttämää kabareeta on tarjolla yllättävän lähellä – parin tunnin merimatkan päässä. Starlight Cabaret viihdyttää Original Sokos Hotel Virun ravintola Merineitsissä jo kymmenettä vuotta.

Virossa kabaree on aina ollut suosittu tapa juhlia yhdessä pitkän kaavan mukaan. Show'n ja illallisen yhdistävään iltaan saavutaan juhlavasti pukeutuneina viihtymään koko suvun, liikekumppanien tai ystävien kesken. Elämysilta sopii hyvin myös Viron ulkopuolelta tuleville vieraille.

Forever Young -esitys on kunnianosoitus satavuotiaalle Virolle

Starlight Cabaret -ensemble on esiintynyt loppuunmyydyille katsomoille Virun Merineitsi-salissa jo kymmenen vuotta. Esiintyjäryhmä koostuu maan parhaimmistosta; lavalle nousee televisiosta tuttuja solisteja ja Eesti Tantsuagentuur -tanssikoulun kabareeryhmän tanssijat. Tämän kauden Forever Young -show on kunnianosoitus sata vuotta täyttäneelle Viron tasavallalle. Kolmiosaisessa esityksessä kuullaan klassisten kabaree-numeroiden ohella musiikkia polkasta rockiin, tanssinumerot vaihtelevat baletista hip hopiin. Esitysten ohjauksesta vastaa Kristjan Kurm.

Menulla makujen sinfonia

Illallismenu on talon keittiömestarin Margus Tammperen suunnittelema. Ruokalista on yllätyksellinen yhdistelmä virolaisia herkkuja ja makuja maailmalta. Viinisuosituksista Merineitsin makusinfonialle vastaavat Viron parhaat sommelierit.

Illallisen ja esityksen yhdistävä kokonaisuus alkaa aina lasillisilla kuohuvaa. Niin kabaree-esitys, kuin illan à la carte -ateria koostuvat kolmesta osasta. Alkupalojen jälkeen nautitaan show'n ensimmäinen osa, pääruokaa seuraa oma osionsa. Ruokailu ja esitys on rytmitetty siten, että molempiin saa keskittyä rauhassa.

Kabaree on aina kuulunut ravintoloihin, baareihin ja yökerhoihin, sillä aikanaan esitysten ohella yleisöä veti paikalle julkinen tila, jossa saattoi tavata toisia ja samalla syödä, juoda ja tupakoida. Viihdemuotona kabaree yhdistää laulua, tanssia, komediaa ja teatteria, aivan kuten Starlight Cabaret sen tekee tänäkin päivänä.

Starlight Cabaret: Forever Young – Eesti 100, 12.10.2018–26.1.2019

15.3.2019 alkaa uusi esityskausi.

Kabaree-paketit 73 e / henkilö sisältäen lasillisen kuohuviiniä, kabaree-esityksen sekä kolmen ruokalajin illallisen. Majoitus (lisähintaan) legendaarisessa Original Sokos Hotel Virussa.

Tiedustelut ja kabareepakettien varaukset, (huonevaraukset samasta paikasta):

Sokos Hotels Tallinn myyntipalvelu puh. +372 680 9300, ma-pe klo 8-18, viru.reservation@sok.fi