Kaarlen väki suosittelee - risteily Majakkasaari Tankariin

"Tankar on minulle kuin paratiisi: karu saari kallioineen ja tyrnimarjoineen, kokonainen rykelmä pieniä mökkejä ja laitureita, majakka, luotsiasema – ja kaiken tämän yllä leijuu suolan tuoksu, joka vie ajatukset Pohjanlahden pohjattomiin rikkauksiin." Erla Hovilainen, 1945

Tankar on monipuolinen matkailukohde, joka tarjoaa kiireettömälle kävijälle unohtumattomia luontokokemuksia ja tuulahduksen vanhasta saaristolaiselämästä. Tankarin majakka avautuu jälleen matkailijoiden ihasteltavaksi sisältäpäin kesäkeskiviikkoisin. Majakka toimii ensisijaisesti merenkulun turvalaitteena ja on yhä käytössä, joten linssistö on suljettu yleisöltä. Majakkaesittelyt onnistuvat vain oppaan kanssa. 

Majakkapäivät keskiviikkoisin 8.6. – 31.8.2022 klo 12.30-15.00. 

Turvallisuusmääräysten vuoksi majakkaan ei pääse kiipeämään linssistöön saakka ja sisään otetaan max. 5 henkilöä + opas.

M/S Jenny
Saaristoristeilijä M/S Jenny liikennöi kesäkaudella Tankarin Majakkasaareen. Laivamatka Tankariin kestää n. 1,5h per suunta. Laivalla on baari-kahvila.Kapteeni miehistöineen toivottaa teidät tervetulleeksi merimatkalle. Laivan saavuttua Tankariin kansimiehet pitävät opastetun saarikierroksen (ilmainen). Tankarin saarella on myös ruokailumahdollisuus. Tankar tarjoaa tunnelmallisen yöpymisen luotsiaseman huoneissa Tankar Innissä, vanhassa Majakkamestarin talossa sekä aitoon saaristolaishenkeen kalastajakylän Vierasmajassa.

Lue lisää täältä

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.