30.10.2017

Jyväskylän Solo Sokos Hotel Paviljongin laajennus

KESKIMAAN SOLO SOKOS HOTEL PAVILJONKIIN LAAJENNUS 

 

Osuuskauppa Keskimaa laajentaa Solo Sokos Hotel Paviljonkia. Kesäkuussa 2012 avattuun hotelliin rakennetaan laajennusosa, johon tulee 40 uutta, tyylikästä hotellihuonetta. Uudistuksen jälkeen hotellissa on 210 huonetta. Laajennus on huomioitu jo alunperin hotellia suunniteltaessa ja rakennettaessa, ja pystytään toteuttamaan siten, että siitä ei aiheudu häiriötä hotellin majoitus- tai ravintolatoimintaan. Tavoitteena on, että laajennus valmistuu kesäksi 2019.
Ravintola Trattoria Aukioon rakennetaan talviterassi, joka laajentaa ravintolaa noin 80 asiakaspaikalla. Trattoria Aukion uudisosa valmistuu pikkujoulukauteen 1.12.2018. Uudet tilat on suunnitellut vuoden 2018 sisustusarkkitehdiksi valittu Joanna Laajisto.

 

Jyväskylä kehittyy matkailullisesti hyvin ja matkailuala vetää. Jyväskylän Paviljongin alue on ainutkertainen kokous- ja tapahtumapaikka Suomessa.
– Tällä hotellin laajennusinvestoinnilla haluamme varmistaa, että Jyväskylä vahvistaa asemaansa yhtenä maamme suosituimpana messu-, kokous- ja kongressikaupunkina, ja houkuttelee myös entistä enemmän vapaa-ajan matkustajia, toimitusjohtaja Antti Määttä perustelee.

 

Kesäkuussa 2012 avattu 170:n huoneen Solo Sokos Hotel Paviljonki toi valmistuessaan Jyväskylän hotellielämään uudenlaista näkökulmaa. Suomalainen design ja keskisuomalainen käsityötaito näkyvät tilasuunnittelussa ja sisustuksessa. Solo Sokos Hotel Paviljonki on kuitenkin tunnettu ennen muuta palvelukulttuuristaan. Hotellia ja sen henkilökuntaa on palkittu World Luxury Hotel Awards -kilpailussa kolmessa eri kategoriassa. Lisäksi hotelli on saanut myös muita huomiointeja.

 

– Hotellin laajennukselle on tarvetta. Keskimaan hotelleilla on Jyväskylässä parhaimmat käyttöasteet, asiakkaat haluavat yöpyä meidän hotelleissamme ja me haluamme tarjota tähän mahdollisuuksia yhä useammalle, toimialajohtaja Pasi Kunelius kertoo.

 

Hotellin laajennuksen yhteydessä suosittuun Trattoria Aukioon rakennetaan uusi noin 100 m²:n talviterassi, jossa on 80 uutta asiakaspaikkaa. Talviterassista tulee saman tyylinen kuin Original Sokos Hotel Alexandran yhteydessä olevan ravintola Jalon uudistetusta, paljon positiivista asiakaspalautetta saaneesta terassista.