Menu
Jyväskylä, valon kaupunki
Jyväskylän Kuokkalan silta kauniissa valaistuksessa.

Jyväskylä - Valon kaupunki 2021

Tervetuloa Jyväskylään, Valon kaupunkiin!

Jyväskylää voi  täydestä syystä kutsua valon kaupungiksi. Kaupunkiin rakennetaan kaiken aikaa uusia silmiä ja mieltä hiveleviä valaistuskohteita. Suosittu ja ihasteltu Valon Kaupunki- tapahtuma järjestetään Jyväskylässä 15 :sta kertaa 23.-25.9.2021. 

Jyväskylä on kaupunkivalaistuksen edelläkävijä, jonka esimerkkiä seurataan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kaupungin valaistuksessa panostetaan energiatehokkuuden ja turvallisuuden ohella estetiikkaan: valo lisää asukkaiden viihtyvyyttä ja elämänlaatua.

Valaistuksen kytkeminen osaksi kaupunkisuunnittelua onkin Jyväskylän vahvuus - valo on kiinteä osa kaupungin infrastruktuuria ja myös kaupunkilaiset kokevat laadukkaalla valaistuksella olevan merkitystä ympäristön viihtyisyyteen ja turvallisuuteen.

Jyväskylään rakennetaan jatkuvasti uusia pysyviä valaistuskohteita ja huolletaan entisiä. Myös ajankohtaiset valaisinvaihdot perinteisestä katuvalaistustekniikasta lediin ovat käynnissä eri puolilla kaupunkia. Valon kaupunki –hanke myös opastaa yrityksiä, kiinteistöistä vastaavia henkilöitä ja muita rakennusprojektien osapuolia valaistuksen suunnittelussa ja valaistukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa ihastelemaan valotaidetta ja ihania valoteoksia!

Lisää tietoa aiheesta  täältä.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.