25.05.2016

Juhlatilat elämäsi juhliin löytyy Tornista

Helsingin Solo Sokos Hotel Torni on uniikki juhlapaikka kaupungin sydämessä. Häät, ristiäiset, ylioppilasjuhlat, muistotilaisuudet, syntymäpäivät – meiltä löydät tilat tärkeisiin hetkiisi. Tornissa juhlitaan loisteliaasti, tyylikkäästi tai rennosti, tilaisuuden luonteen mukaan. Herkullinen, rakkaudella valmistettu ruoka ja tasokas palvelu kuuluvat aina Tornin juhliin.

Tyylillä kattojen yllä! Näköalakabinettiimme mahtuu 30 henkilöä istuvalle lounaalle tai illalliselle ja 40 henkilöä cocktail- tai kahvitilaisuuteen. Ainutlaatuisen tunnelman juhliin tuovat upeat Helsinki-näkymät.

O'Malley'sin alakerrassa oleva Lounge on kaupungin salaisin yksityisravintola. Lounge on loistopaikka synttäreille, läksiäisille, polttareille ja vaikka MM-kisakatsomoksi kaveriporukalle. Omalla sisäänkäynnillä varustettuun tilaan mahtuu 30 henkilöä. Screen ja äänentoistolaitteet kuuluvat tilavuokraan.

Intiimi Ritari-kabinetti hotellin 1. kerroksessa sekä talon perinteinen Ravintolakabinetti ovat rauhallisia ja tyylikkäitä tiloja pienempiin tilaisuuksiin. Näissä kabineteissa on vietetty mm. syntymäpäiväillallisia, kihlajaisia, valmistujaisia ja muistotilaisuuksia. Kumpaankin tilaan mahtuu 10 henkilöä.

Lisäksi käytössäsi ovat upeat hotellisviittimme ja Ravintola Torni.
 

Nyt tilavaraukset kätevästi netistä:
 
Katso Ritari-kabinetin varaustilanne ja varaa tila tästä.
 
Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan meihin yhteydessä saatavuuden varmistamiseksi.

 

Ole meihin yhteydessä, autamme sinua löytämään juhliisi sopivimmat tilat ja tarjoilut:

S-ryhmän Ravintolamyynti puh. 020 1234 800, ma-pe klo 8-18
Ravintola-, sauna-, ja kabinettivaraukset S-ryhmän ravintoloihin pääkaupunkiseudulla.
 

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:

lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)
matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)