31.05.2018

Juhannuslauantain sauna lämpenee kaikille Original Sokos Hotel Arinassa

Juhannustaikoja keskikaupungilla!

Hotellilla lämpenee kaikille avoin juhannuspäivän sauna jo aamusta. Anne on laittanut raikkaat makuvedet kylmään ja vastat ovat valmiina lauteilla. Pyyhkeitä löytyy kaikille, laita vain omat uikkarit päälle kun sekasaunasta on kyse. Sauna on lämpimänä 23.6. klo 10-14. Tänne voi sopia vaikka treffit ystävän kanssa ja jatkaa saunanraikkaana matkaa kesäsalaatille ja kuohuvalle. (Juhannusaaton sauna 22.6.lämpiää normaalisti hotellivieraille klo 17-22). 

Turkansaaren juhannus on maalaisidylliä parhaimmillaan. Alkuillan kohokohta on tietysti kokon sytytys, mutta muitakin tähtiä löytyy. Illan kruunaa huikea Litku Klemetti!

Lainaa kesäillan ehdottomasti parhain kulkupeli - Jopo - hotellin vastaanotosta ja hurauttele Toripolliisin ohi Pikisaaren kautta katsomaan ilta-aurinkoa Nallikarin hiekkarannalle. Ravintolamme ovat auki myös juhannuksena, tsekkaa uudet kesälistat täältä Hotellin oma Amarillon yökerho sekä Ihku Night Club tanssittaa juhannuskansaa läpi yön. 

Vaikka kesäyön aurinko ei laskekaan, malta silti laittaa kukkia tyynyn alle ja nukahtaa hetki pehmoisissa lakanoissa. Kesädiilillä majoitut superedullisesti meillä Original Sokos Hotel Arinassa myös juhannuksen aikaan. Tervetuloa juhlimaan mittumaaria keskikaupungille!