Juhannus Kuopiossa

Kallaveden laineiden liplatus, valmiiksi lämmitetty sauna, runsas hotelliaamiainen ja herkkumestarien luomien valmiiden herkkujen äärellä herkuttelua ilman hyttysiä?

Sehän kuulostaa ihan Kuopion Juhannukselta!

 

Meidän poikki Puikkarin väki on koonnut Sinulle parhaat vinkit kaupunkijuhannuksen viettoon Kuopiossa:

1. Risteily Kallavedellä. Vain viisi minuuttia hotelliltamme ja olet kauniin Kallaveden äärellä. Risteilyliput voit ostaa ennakkoon edullisemmin hotellimme vastaanotosta.

2. Herkuttelua Kallaveden laineiden liplatellessa upeassa Wanhassa Satamassa. Wanha Satama on kuuluisa maukkaista muikuistaan sekä Kalaveneestä, jotka sopivat loistavasti nautittavaksi Kallavesi näkymällä olevalla sataman terassilla.

3. Saunominen Kuopion kattojen yllä. Hotellivieraillemme saunat lämpöisinä joka päivä. Mikäli kaipaat omalle seurueelle saunahetkeä, kysythän lisää meiltä ja varataan oma saunahetki Wilhelm-tilaussaunaan.

4. Väinölänniemen upea hiekkaranta sopii koko perheen juhannuspulikointiin. Kun kaikki hiekkakut on jo rakennettu ja kaipaat enemmän elämyksiä tai virvokkeita, lämmin suositus vierailuun on rannan elämyskahvila Cafe Väinöön, joka ei jätä elämys- ja herkkutarjonnallaan ketään nälkäiseksi.

5. Kun kaipaat Juhannusgolfia, lähimmät kentät meiltä ovat TarinaGolf sekä upeat Tahkon kentät. Suosittelemme lämpimästi varaamaan molemmille kentille lähtöajat hyvissä ajoin ennakkoon, sillä kentät ovat todella suosittuja. Kun kaipaat vaikka perheen kesken pientä juhannuksen golfkisaa, suosittelemme suuntaamaan koko perheen Bellanrannan Citygolf-kentälle. Citygolfiin ostat liput edullisemmin hotellimme vastaanotosta.

6. Makkaranpaisto nuotiolla kuuluu monen suomalaisen Juhannuksen perinteisiin. Hotelliltamme vain viisi minuuttia Kuopion Sataman suuntaan, on viime kesänä rakennettu aallonmurtaja, jossa makkaranpaisto järven rannalla onnistuu upeasti luoduilla nuotiopaikoilla. Grillihiilet tai puut kannattaa ottaa nuotiolle omat mukaan ja mikäli ei matkalaukkuun näitä  tullut ennakkoon pakattua, ei hätää, sillä Sataman Salesta löytyy grillihiiliä ja sytytysnestettä.

 

Lisävinkkejä Kuopion kaupunkijuhannukseen saat hotellimme vastaanoton väeltä!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.