Menu
juhannus, Bomba, Break Sokos Hotel Bomba, Pohjois-Karjala, keskikesä
Vietä keskikesän juhlaa Bomballa!

Juhannus Bomballa!

Juhannus Bomballa

Vietä keskikesän juhlaa Pielisen rannalla Bomballa!

Karjalan Prihat saapuvat viihdyttämään ja laulattamaan keskikesän juhlakansaa Bomban talon terassilla juhannusaattona 23.6. klo 17–20. Sateen sattuessa esiintyminen siirtyy Bomban talon sisätiloihin. Myös Bomban talon Oluttupa palvelee juhannusaattona klo 02 saakka, jossa pääset laulamaan karaokea ja nauttimaan kesäyön tunnelmasta.

Bomban talon kesäbuffet on auki juhannusviikonloppuna pe-su 23.–25.6. klo 20 saakka. Maukas buffet tuo sinulle kesäisiä makuja tunnelmallisella Bomban talolla, vain muutaman sadan metrin päässä hotellilta.

Karjalaista mystiikkaa henkivä Spa Bomba palvelee hotellin asukkaita läpi juhannuksen. Ihaile valoisaa kesäaikaa ulkoporealtaasta, rentoudu kylmä- ja kuuma-altaassa tai rentoudu saunan lämmössä.

Kaipaatko perinteistä saunaa ja pulahdusta järveen? Bomban rantasauna on varattavissa yksityiskäyttöön juhannusperjantaina erikoishintaan 70 €/45 min. Voit halutessasi varata kaksi vuoroa peräkkäin, jos haluat nautiskella pidemmän kaavan mukaan. Bomban rantasaunaan mahtuu maksimissaan 10 henkilöä kerrallaan ja juhannuksena voit nauttia perinteisestä saunavastasta, joka kuuluu saunavuokran hintaan. Huomioithan, että tila on anniskelualuetta. Saunajuomat saat ostettua mukaasi Trattoria Pielisestä! Saunavuorot (45 min/vuoro) ovat varattavissa klo 15 alkaen aina klo 23 saakka. Varaus edellyttää ennakkomaksua. Varaa saunahetkesi täältä.

Bomban alueelta löydät tekemistä jokaiseen makuun. Hotellin läheisyydestä löydät frisbeegolf-, minigolf ja rantalentopallokentät. Voit myös tutustua alueeseen omatoimisesti opastaulujen ja niissä olevian qr-koodien kautta. Myös pyöriä, SUP-lautoja ja kanootteja voit vuokrata viereisestä Hyvärilästä. Bombalta löydät laavun, jossa voit nauttia makkaranpaistosta. Alueelta löydät myös kesäisin Bomban torin ja kesäkahvilan, ortodoksisen tsasounan, historiallisen Bomban talon putiikkeineen sekä lapsille leikkipaikan.

Jää yöksi! Bomballa majoitut mukavasti niin hotellin puolella, kuin idyllisessä karjalaiskylässä. Parhaan hinnan saat aina sokoshotels.fi -sivujen kautta.

Tervetuloa nauttimaan keskikesästä Bomballe!