17.10.2019

Jouluostoksia ja pikkujouluja Tampereella

Suunnitelmissa pikkujoulureissu Tampereelle? Meidän vieraanamme Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa majoitut hotellihuoneidemme rouheasta tunnelmasta nauttien. Voit toivoa varauksesi yhteydessä kylpyammetta, jonne on ihanaa pulahtaa jouluostospäivän jälkeen rentoutumaan. Huoneeseen voi tilata varauksen yhteydessä etukäteen vaikkapa kuohuvaa ja Tornin juustolautasen, ihanaa pientä arjen luksusta majoittumisen kylkeen!

Ravintolamme Grill It! tarjoaa juhlakauden menut moneen makuun, tsekkaa menu ja varaa pöytäsi ravintolamme sivuilta.

Upean Paja Kongressikeskuksemme tiloissa on Suomen Musiikkiteatterin upeat pikkujoulunäytökset 23.11.2019 klo 14 ja klo 20 Show Must Go On- musikaali Queenin hengessä sekä 30.11.2019 klo 14 ja klo 20 Golden ABBA Show. Lisätiedot ja liput täältä.

Paja Barissamme on livemusiikkia joka perjantai ja lauantai klo 22:30 alkaen ja keikoille on aina vapaa pääsy. Esiintyjät näet täältä.

 

Tampereelta löytyy paljon myös muuta pikkujouluohjelmaa:

Hopealinjat risteilee Pyhäjärvellä jouluun saakka, laiva on lastattu maittavalla joulupöydällä, viihdyttävällä ohjelmalla ja iloisella joulumielellä. Lisää infoa Hopealinjojen sivuilta

Tampereen Tähtiareenalla järjestetään Iskelmä Pikkujoulu 2019 22.11.2019. Illan viihteestä vastaa mm. J.Karjalainen ja Kaija Koo. Lisätiedot ja liput täältä.

 

Persoonallisia ja uniikkeja joululahjoja kannattaa käydä etsiskelemässä ainakin näistä paikoista:

Tampereen perinteinen joulutori keskustorilla 30.11.- 22.12.2019. Joulutorin käsityöläisten tuotevalikoimasta löytyy mm. koristeita, koruja, lahjoja ja leluja.

Tampereen Designtori Joulu Tullikamarilla 7.-8.12.2019 klo 11-17. Tapahtumassa mukana 72 kotimaista muotoiluyritystä eli mahtava tilaisuus löytää uniikkeja lahjoja.

Tallipihalla on ihania pieniä puoteja, joissa myydään erilaisia käsitöitä ja sisustustavaroita, unohtamatta tietenkään herkkujen keidasta suklaapuotia!

Kehräsaaren käsityökorttelin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa käsityönä. Valikoimassa on mm. ihania koruja ja asusteita sekä sisustus- ja lahjatavaratuotteita.

Vastaanotostamme kannattaa myös kysyä vinkkejä onnistuneeseen Tampereen reissuun, autamme mielellämme!ipihalla on ihanaa vanhan ajan tunnelmaa. Pieniä puoteja, joista löytyy mitä ihanampia pieniä sisustustavaroita ja käsitöitä sekä lahjaideoita. Tallipihalla käydessä kannattaa aina myös vierailla suklaapuodissa, sieltä löytyy herkkuja moneen makuun ja myös ihana teevalikoima

 

Vastannn