05.06.2014

Järjestä tiimipalaveri Presidentin tilavassa sviitissä!

Original Sokos Hotel Presidentin sviitit soveltuvat mainiosti niin virallisiin tapaamisiin, kuin pieniin ja rentoihin kokouksiinkin. 

Junior Sviitti:

Tilavassa 78m2 saunallisessa Junior Sviitissämme vietätte omassa rauhassa saman päivän aikana tiiminne kokouksen kuin näyttävän saunaillankin. Olohuoneessa on 8 hengen ruokailupöytä, joka soveltuu mainiosti myös kokouskäyttöön.

Presidentti Sviitti:

Lähes sadan neliön ylellisessä Presidentti Sviitissämme puolestaan järjestät Sinulle tärkeän tapaamisen todella juhlavissa puitteissa. Olohuoneessa sohvaryhmä sekä ruokailupöytä 8 hengelle, joka soveltuu myös kokouskäyttöön. Onnistuneen työpäivän jälkeen on mukava rentoutua sviitin omassa saunassa ja poreammeessa tutun työporukan kesken.

Perusvarustelun lisäksi sviiteissämme lisävarusteena myös kaksi taulu TV:ta sekä kahvin-/teenkeitin, kylpytakit ja tossut sekä ylellisiä kylpytuotteita. Kokousvarustelut ja -tarjoilut voit tilata sviittiin etukäteen.

 

Varaukset kätevimmin suoraan netistä:

https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-presidentti

tai myyntipalvelumme kautta:

Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puh. +35820 1234 600
ma-pe klo 8-20

Yksittäiset huonevaraukset kaikkiin Sokos Hotelleihin
Myyntipalvelun aukioloaikojen ulkopuolella huonevaraukset suoraan hotelliin. Hotellien yhteystiedot löytyvät jokaisen hotellin omalta sivulta.

Kokous- ja ryhmämajoitusvaraukset pääkaupunkiseudun Sokos Hotelleihin (ma-pe klo 8-18)
Ryhmävaraukset ja yksittäiset kokousvaraukset pääkaupunkiseudun ulkopuolella suoraan hotelliin. Ryhmän koko min. 11 henkeä.

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone