Menu
Sporttiklubi Sokos Hotels Original Sokos Hotel Viru Tallinna

Järjestä kauden päättäjäiset Tallinnassa!

Juhlavuottaan viettävä Original Sokos Hotel Viru on loistava tukikohta paitsi kisamajoituksiin myös sporttikauden elämykselliseen aloitus- ja päätösjuhlintaan. Tallinna tarjoaa niin tasokasta viihdettä, kiinnostavia ruokapaikkoja, laadukkaita museoita kuin runsaasti sporttisia aktiviteetteja joukkueiden tiimihengen kohotukseen, vinkkaa hotelli Virun johtaja Sari Sopanen.

"Ohjelmaa on todellakin tarjolla yllin kyllin, myös meillä hotellissa. Ravintola Merineitsin lokakuussa käynnistyvä Show & Dinner -esitys on hotelli Virun 50-vuotisjuhlan kunniaksi entistäkin säihkyvämpi. Jatkoille voi sitten siirtyä Cafe Amigoon. Rennompaan illanviettoon taas sopii Amarillon The Table -illallinen", Sopanen ehdottaa.

"Virun viihtyisät saunat ja laadukas kauneushoitola tarjoavat hemmottelua vieraillemme. Lisäksi suosittelen uutta kuntosaliamme, joka löytyy hotellin 2. kerroksesta. Sportti-ihmisille lisäarvoa tuovat myös Viru Keskukseen avautuneet eri urheilubrändien lippulaivamyymälät."

Sijainti ja koko ovat hotellin ehdottomat valttikortit. "Suuretkin ryhmät majoittuvat vaivatta Viron suurimpaan hotelliin, ja useisiin huoneisiin mahtuu jopa neljä henkilöä. Iso plussa on tietysti Virun sijainti keskellä kaupunkia, hyvien kulkuyhteyksien päässä! Satamastakin kävelee tänne vain 15 minuutissa", Sopanen sanoo.

Ja elämyksiä Tallinnassa voi kokea joka lähtöön. Tässä hotellinjohtajan vinkit:

  • Äärelläkävely Tallinnan Televisiotornin 22. kerroksen näköalatasanteella. Korkeutta on maanpinnasta peräti 175 m ja näköalat huikeat.
  • Seikkailu suomaastossa keskustan ulkopuolella on tosi suosittua. Virolaiset pulahtavat suolla uimaankin ja jotkut kertovat kohdanneensa jopa suohirviön. Jännää, kysy lisää meiltä!
  • Retket Tallinnan edustan saarille, esimerkiksi Pranglin hienolle hiekkarantasaarelle, tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä.
  • Tallinnan laadukkaat museot, kuten KGB-museo, merimuseo Lennusadam ja Rocca al Maren ulkoilmamuseo, avaavat kaikki erilaisia näkökulmia Viroon ja sen historiaan.
  • Opastetut kävelykierrokset ovat kiva tapa tutustua eri kaupunginosiin. Nouseva trendikaupunginosa Noblessner ravintoloineen ja iglusaunakylineen kannattaa ehdottomasti katsastaa.
  • Kaupungin ravintolatarjonta on todella monipuolinen keskiaikaisesta keittiöstä viimeisimpiin ruokatrendeihin ja pienpanimoista tislaamoihin.
  • Golfaajat suuntaavat Niitväljan ja Estonia Golf & Country Clubin kentille.

 

Urheilukisojen kokenut majoittaja

Elämysten lisäksi Original Sokos Hotel Viru toimii urheilujoukkueiden turnausmajoittajana ja muonittajana. Tallinnan alueella järjestetään paljon isoja urheilutapahtumia, elokuussa 2022 mm. IRONMAN Tallinn ja Taekwondon European Championships -kisat. Hotelli Viru on kisojen kokenut päämajahotelli. 

Talossa on paljon erikokoisia ja -tyylisiä huoneita ja konferenssikerroksen tilat taipuvat moneen. "Lisäksi voimme valjastaa ravintolatilamme urheilijoiden privaattikäyttöön. Henkilökuntamme avustaa kisajärjestelyissä ja sporttimajoituksissa vuosikymmenten ammattitaidolla. Olemmekin saaneet yhteistyökumppaneiltamme paljon kehuja sujuvista sporttijärjestelyistä", Sopanen summaa.

Lämpimästi tervetuloa Tallinnaan!
Sporttiklubilainen - muistathan hyödyntää myös klubiedut!