26.04.2018

Jalkapalloa Pietarissa

Jos haluat tuntea kaupungin tunnelman ja viettää tänä kesänä runsassisältöistä lomaa Pietarissa - valitse Original Sokos Hotel Olympia Garden. Kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli  antaa mahdollisuuden päästä nopeasti tärkeimpiin nähtävyyksiin ja metrolla (joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä) - Krestovskyn saarella sijaitsevalle stadionille. Mr.Grön-ravintolassa, jonka mukaan ravintola on nimetty, voit kokeilla eri puolilta maailmaa olevia matkustajan keräämiä ruokia. Ja jos haluat mukavasti piristää suosikkijoukkueesi baarissa - varaa paikka Sports 'Bar 84: ssa. Täällä tarjotaan ainutlaatuinen eri vaahtoisten ja vahvuisten juomien valikoima sekä kevyitä välipaloja ja runsaita ruokia niille, jotka ovat nälkäiset. Mutta tärkein asia tässä paikassa on ilmapiiri: stadionin intohimo yhdistyy arvostetun paikan mukavuuteen.

Aidoille faneille:

Jos matkustat Pietariin kesällä katsoaksesi jalkapalloa, ota kaiken irti fanipassin omistajan etuoikeuksia:

- mahdollisuus matkustaa Pietariin viisumitta;

- ilmainen matka erityisillä junilla, jotka kulkevat kaupunkien välillä, joissa otteluja pidetään;

- ilmainen matka tietyillä reiteillä julkisella liikenteellä ottelupäivänä;

- niille, jotka eivät halua jättää yhtään jalkapallotapahtumaa väliin, Konyushennaya aukiolla toimii fanialue - katso pelejä historiallisessa keskustassa;

- niille, jotka haluavat ehtiä nähdä yksi maailman kauneimmista kaupungeista, matkailukomitea on kehittänyt erityisiä reittejä

Täydennä urheilumatkasi kulttuuriohjelmalla. Kävele historiallisessa keskustassa, katsele Peterhofin majesteettisia suihkulähteitä, syöksy valkoisten öiden romantiikkaan ja ota upeat valokuvat laskusiltojen taustalla. Haluatko nähdä koko Venäjän? Sitten tule käymään "Grand Maket Rossiya" –museossa. Ainutlaatuisen näyttelyn pinta-ala on 800 m² ja se sisältää satoja liikkuvia esineitä, valo- ja ääniefektejä, tuhansia pienoiskuvia, päivän ja yön vaihtelu-efektin. Saat 10% alennuksen sisäänpääsylipusta mainitsemalla avainsanan "Sokos Hotels"  lipunmyyntipisteessä. Haluatko nähdä koko maailmankaikkeuden? Hotellin lähellä on maailman suurin planetaario, jonka kupolin halkaisija on 37 metriä. Pääsalilaitteistoon kuuluu 40 voimakasta projektoria ja parhaimmat design-studiot eri puolilta maailmaa multimediasisältöjä.

Älä menetä mahdollisuutta tehdä matkasi mahdollisimman unohtumaton. Valitse hotellimme kaupungin sydämessä, jossa kaikki tehdään sydämellisesti ottaen asiakkaan tarpeet huomioon.

Muistathan varatessasi käyttää S-etukorttia tai S-cardia saadakseen bonukset yöpymisestäsi.