Menu

Ilveksen aularavintolan nimikilpailu ratkesi - Yleisön suosikki voittoon

Original Sokos Hotel Ilveksen aulaan tulevan uuden ravintolan nimi on valittu. Tulevaksi nimeksi valikoitui Lynx Bar & Cafe. Ilveksen latinankielisestä nimestä Lynx Lynx inspiroitunut nimi oli erittäin suosittu, se löytyi jossain muodossa jopa yli 250 ehdotuksesta. Yhteensä kilpailuun tuli ehdotuksia 2070. 
 
"Lynx liittyy Ilvekseen mukavasti ja toimii niin suomalaisille kuin ulkomaisillekin vieraille. Se on napakka nimi ja helppo sanoa", perustelee hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää nimivalintaa. Ja sopii se paikallistenkin suuhun: "Tamperelaiset sanovat tietysti Lynksi." 
 
Nimikilpailun voittajaksi arvottiin Stiina Tammenoja, jonka ehdotus oli Cafe & Bar Lynx. Hän saa palkinnoksi yöpymisen sviitissä sekä illallisen valitsemassaan Ilveksen ravintolassa. Mielestään parasta nimeä uudelle kaupunkilaisten olohuoneelle sai ehdottaa maaliskuussa niin hotellin sosiaalisen median kanavissa, nettisivuilla sekä Aamulehden kautta.  
 
Suosittuja teemoja nimiehdotuksissa olivat ilves eläimenä sekä hotellin sijainti Tammerkosken rannalla. Monia ääniä saivat muun muassa Tupsukorva, Pesä, Kuohu, Koski ja Suvanto, kuten myös aiemmin paikalla sijainneen Verkatehtaan mukaan annetut Verka ja Kehräämö. Lynxin ohella toinen suosittu yksittäinen nimi oli Tappara, joka annettiin 74 kertaa.  
 
"Olimme todella tyytyväisiä nimikilpailun antiin. Ehdotuksia tuli paljon, ja niitä oli perusteltu asiantuntevasti. Ehdotuksissa oli otettu huomioon niin ravintolan sijainti, tunnelma kuin hotellin historiakin. Mukana oli myös huumoriehdotuksia, niin kuin hyvään nimikilpailuun kuuluukin. On hienoa huomata, että Ilves innostaa ihmisiä. Toivotan kaikki tervetulleeksi nauttimaan elämästä uuteen Lynxiin!" Kankaanpää toivottaa.  
 
Uusi Lynx Bar & Cafe, Original Sokos Hotel Ilves sekä muut ravintolat ja palvelut avautuvat alkuvuodesta 2022. 
 
Lisätietoja 
 
Mikko Kankaanpää  
hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Ilves  
puh. 050 63 816  
mikko.kankaanpaa@sok.fi 
 
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.