Menu

Iloinen syysloma Ilveksessä

Tampereella riittää kivaa tekemistä ja nähtävää syyslomalle

Hintatiedot ja huonevaraukset Ilveksen sivuilta.

Tututustu hotelli Ilveksen ravintolamaailman tarjontaan alla olevista linkeistä ja tee samalla pöytävaraus.

Amarillo

Rosso

 

KARMIVA KARNEVAALI SÄRKÄNNIEMESSÄ

Särkänniemessä vietetään koulujen syysloman tienoilla 6.-8.10. sekä 12.-21.10. Karmivaa karnevaalia! Neonvaloissa pyörivät laitteet, iloinen karnevaalitunnelma, monipuolinen ohjelma ja selkäpiitä karmivat kauhualueet takaavat kävijälle ikimuistoisen elämyksen. Osta tapahtuman sisäänpääsyliput ja rannekkeet edullisemmin ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta!

 

Maailman ainoa Muumimuseo löytyy Tampere-talosta. Tutustu muumien tarinoihin ja tee hauskimmat ostokset muumikaupassa.

 

Poliisi- ja vakoilumuseot: Hervannan kaupunginosassa sijaitsee poliisimuseo, joka on kaikille ilmainen käyntikohde. Poliisimuseossa pääsee istumaan ison poliisiauton penkille ja ihmettelemään rikoslaboratorion vanhoja laitteita sekä Suomen ensimmäistä lottokonetta. Museon pysyvä näyttely valaisee suomalaisen poliisin historiaa ja työtehtäviä aina keskiajalta tähän päivään saakka.

 

Keskustassa sijaitsevassa vakoilumuseossa pääsee tutustumaan vakoilun värikkääseen historiaan. Museossa kerrotaan kattavasti vakoiluun liittyvistä asioista, kuten salakirjoituksesta, salakuuntelusta, agenttien motiiveista ja työskentelystä sekä nykypäivän tietoverkkovakoilusta. Osaa laitteista pääsee itse kokeilemaan ja museossa voi halutessaan tehdä agenttitestin.

 

Kivenheiton päässä Ilveksestä Koskipuistosta löytyy Pikku Kakkosen puisto, jossa riittää puuhattavaa useammaksi tunniksi. Sorsapuistossa on monipuoliset leikki- ja pelialueet.

 

Visit Tampereen verkkosivuilta löytyy kattavasti tekemistä kaiken ikäisille lapsille, niihin pääset tutustumaan tästä!