Menu

Iisalmessa tapahtuu

Iisalmessa ja Ylä-savossa riittää puuhaa! Suuntaatko ehkä festareille, raveihin tai vaikkapa rompepäiville? Tai ehkä vain haluat ihmetellä perinteistä savolaista hulluttelua parhaimmillaan Eukonkannoissa Sonkajärvellä? Vai lähdetäänkö tällä kertaa teatteriin tai konserttiin?

Ylä-Savon Tapahtumakalenterista löydät tapahtumat Iisalmesta, Kiuruvedeltä, Lapinlahdelta, Sonkajärveltä sekä Vieremältä! Tutustu ja ihastu.

Tässä muutama meidän suosikkimme tulevista tapahtumista:

Ylä-Savon oppaiden maksuttomat opaskierrokset kesän ajan tiistaisin 6.-9.8.

Tiistai-iltaisin Ylä-Savon oppaat kierrättävät maksuttomilla opastuskierroksilla ihastuttavan kaupunkimme eri kohteita! Aikataulun ja kohteet eri päiville löydät täältä!

MadFest 9.-10.6.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Madfest Rock Festivaali K-18 sekä koko perheen Madwheels harrasteajoneuvotapahtuma Runnilla, Iisalmessa.

MadFest tuo Spa Hotel Runnille kattauksen rock- ja metal-yhtyeitä keskelle idyllistä Runnin maisemaa 9.-10.6.2023.

Viikonlopun musiikkitapahtumaan ovat kiinnitettyinä kuten Reckless Love, Crimson Day, Sonata Arctica, Kätfish, Aston Kalmari, Steve 'n' Seagulls, Korpiklaani ja Turmion Kätilöt!

Festareiden yhteydessä lauantaina 10.6. järjestetään myös ikärajaton koko perheen päivätapahtuma MadWheels. Tapahtumassa nähdään upeiden harrasteajoneuvojen lisäksi myös tuberyhmä Biisonimafia ja musiikista vastaa Bablo ja Steve ´n´Seagulls! Päivätapahtumaan myydään lippuja vain paikan päältä.

Eukonkannon MM-kisat, Sonkajärvi 30.6.-1.-7.

Kesäisen viikonlopun aikana kisataan Eukonkannon eri sarjoissa maailman mestaruuksista riemuisalla asenteella. Kisaaminen sekä markkinat järjestetään 26. kerran Sonkajärven keskustassa liikuntahallin liepeillä. Tapahtuman markkina-alueelle kokoontuu paikallisia ja muualta tulleita torimyyjiä, tuote- ja palveluesittelijöitä sekä erityisiä ruokakojuja. Tarkempi ohjelma ja liput täältä!

017FEST -musa/taidefestivaali 15.7.

017fest! juhlistaa yläsavolaisen taiteen monipuolisuutta! Tapahtuma järjestetään Haukiniemen ranta-alueella klo 12-22, tarkempi ohjelma tulossa lähempänä.

Pohjolankadun kasariperjantai 11.8.

Jo seitsemättä kertaa tiedossa nostalgiaa! Kasariperjantaina keskustaan palautuu 80-luvun "piliskulttuuri" pitkine autoletkoineen ja katuhengailijoineen. Tämä päivä kutsuu kaikki kokootumaan kasarihenkisesti vapaamuotoisesti kartsalle, joko kävellen tai autolla! Ei ohjelmaa, ei pääsymaksuja vaan uniikkeja ihmisten kohtaamisia! Kurkaa lisää Facebookista "Pohjolankadun kasariperjantai"!