Menu

Ihastu pääkaupunkiseudun uutuushotelleihin

Tervetuloa pääkaupunkiseudun ihastuttaviin uutuushotelleihin!  Valitse oma suosikkisi ja varaa lomamatkasi nyt. Tiesithän, että asiakasomistajana saat kirjautuessasi jopa -25% päivän hinnasta. Lue lisää!

 

Solo Sokos Hotel Helsinki – Tyylikäs kumarrus Helsingille

Yksilölliseksi Solo-hotelliksi muuntunut Solo Sokos Hotel Helsinki on tasokas ja persoonallinen kaupunkihotelli huippusijainnilla. Jokaisessa huoneessa on tähän hotelliin suunnitellut, Helsingin ilmiöistä ja yksityiskohdista inspiroituneet tapetit, ja värimaailman puuteriset sävyt ovat saaneet inspiraationsa Helsingin väreistä: merestä, rannikon kivistä, lehmuksista ja Suomenlinnasta.

Kenelle? Ihmisille, jotka janoavat kaupungin vilkkautta, elämäntyyliä ja yksilöllisiä kokemuksia.

Erityistä: Hotellin ravintolat ja vastaanotto muodostavat viihtyisän, yhtenäisen kokonaisuuden, jossa samalta tiskiltä voi tilata oluen tai kirjautua sisään hotelliin.

Vinkki: Vuokraa kaupunkipyörä ja lähde tutkimaan Helsingin helmiä. Reittejä ja nähtävää riittää: Helsingin pyörätieverkoston pituus on yli 1 200 kilometriä ja kaupunkipyörä-asemia löytyy peräti 460 kappaletta. Pyöräretken jälkeen voit poiketa pizzalle Hesarin alakerran Pauli's Pizza & Grill -ravintolaan.

Lue lisää ja varaa tästä!

 

Torni – Upeita maisemia ja uskomattomia yksityiskohtia

Helsingin parhaalla paikalla korkeuksiin kohoava Solo Sokos Hotel Torni on ollut historiallisten kohtaamisten paikka aina vuodesta 1931. Nyt ikoninen hotelli on käynyt läpi mittavan uudistuksen, kun koko rakennus uudistettiin keittiöstä kattobaariin. Tallella ovat huikeat näköalat, historialliset yksityiskohdat sekä Tornin vertaansa vailla oleva taidekokoelma.

Kenelle? Tasokasta yöpymiskokemusta ja keskeistä sijaintia arvostavalle matkailijalle sekä historian ja taiteen ystäville.

Erityistä: Hotellin mittavaan taidekokoelmaan kuuluu maalauksia, grafiikkaa, veistoksia ja valokuvataidetta. Taideteoksia on koottu hotellin kaikkiin tiloihin, myös huoneisiin.

Vinkki: Helsingin sydämessä sijaitseva Design District Helsinki on luovien tekijöiden keskittymä Tornin lähistöllä. Alueelta löydät lukuisia kiinnostavia designputiikkeja, gallerioita, ravintoloita ja kahviloita, jossa saat helposti kulumaan tunnin, jos toisenkin. Päivän lopuksi voit suunnata hotelli Tornin huipulla sijaitsevaan Ateljee Bariin ihailemaan Helsingin parhaita maisemia ja maistelemaan Tornin omaa samppanjaa.

Lue lisää ja varaa tästä!

 

Heymo 1 – Matkailijan paras tukikohta

Espoon Keilaniemessä sijaitseva Heymo 1 on edullinen, helppo ja laadukas hotelli, jonka palvelut on suunniteltu asiakkaiden tarpeita kuullen. Asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtivat fixerit, jotka ovat paikalla ympäri vuorokauden.

Kenelle? Heymo sopii omatoimimatkailijalle, joka arvostaa joustavuutta ja helppoutta: Sisään ja ulos voi kirjautua itsenäisesti joustavasti automaatilla ja välttää jonot. Heymo 1 on edullisuutensa vuoksi loistava valinta myös isommille kaveriporukoille ja perheille. Auto parkkiin hotellilla, ja metrolla seikkailemaan Helsinkiin koko porukan kanssa!

Erityistä: Yhtä Heymon huoneista, Lucky you -huonetta, ei voi lainkaan varata. Uniikki huone arvotaan joka päivä hotellin vieraiden kesken.

Vinkki: Vesiurheilukeskus Laguunista löydät mm. jättimäisen vesipuiston, saunan, kaksi wakeboarding-rataa, vuokrattavia kajakkeja, sup-lautoja ja sähköpyöriä. Laguuni sijaitsee vain 1,5 kilometrin päästä Heymosta.

Lue lisää ja varaa tästä!