Mikkelin Teatteri, Mielensäpahoittaja, Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli, elämys, kulttuuri, teatteri
Mielensäpahoittaja

Huonevarauksen yhteydessä voit varata nyt myös teatteriliput

100- vuotiaassa Mikkelin Teatterissa koetaan suuria tunteita, täydellä skaalalla.

Kaikki elämäni isät, romanttinen komedia

Tarina kertoo nuoresta naisesta, joka kuulee, ettei kasvatti- isä olekaan hänen oikea isänsä. Nainen lähtee etsimään isäänsä Suomesta. Hänelle tarjoutuu mahdollisuus tutustua kolmeen, hyvin erilaiseen isäkandidaattiin.

 

Rakastunut Ryti, draamakomedia Suomen historian yhdestä merkittävimmistä henkilöistä

Rakastunut Ryti kertoo talonpojan tiestä valtakunnan politiikan huipulle ja sieltä sotasyyllisenä tuomituksi. Tarina näyttää sotavuosien pääministerin ja presidentin elämän puolet niin tarkkana ja harkitsevana lakimiehenä, poliitikkona, päättäjänä, ystävävä kuin puolisonakin.

 

Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja

Itse tehty on paras. Koti, sarkahousut tai arkku. Hautakivi hankitaan ajoissa, kun halvalla saa. Mielensäpahoittajan uusin näytelmäpysyy sysisuomalaisten perusasioiden äärellä. Elämän, kuoleman ja elementtirakentamisen.

 

Varaa teatterilippu iltanäytöksiin huonevarauksen yhteydessä lisätuotteista erikoishintaan 23 € / hlö. Tarjoushintaisia lippuja on saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous ei koske vierailu esityksiä. Varaa liput viimeistään 3 vrk ennen esitystä, lipun voit perua kuluitta vielä 3 vrk ennen esitystä. 

 

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Varaa hotellihuone ja liput TÄSTÄ

Huonevaraukset, näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 

Lisätietoja Myyntipalvelusta p. +358 10 764 2000, email vaakuna.mikkeli@sokoshotels.fi