Menu
hotelliuudistus, Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta
Mallihuone 3D-kuva "Pihka"

Huoneuudistus Lappeessa 1.11.22-17.4.23

Original Sokos Hotel Lappeen kantaosassa tehdään mittava huoneuudistus, jonka kesto on marras-huhtikuu 2022-23. Hotellitoiminta jatkuu uudistuksen ajan pienin poikkeuksin ja käyttöön jäävät huoneet sijaitsevat eri rakennuksessa, kuin missä uudistustöitä tehdään.

 

Hotellin parkkihallista (Brahenkatu 1) on asiakkaidemme käytössä uudistuksen ajan vain ylempi taso, kerros -1. Lisää parkkitilaa ja latauspisteet sähköautoille löytyvät viereisestä IsoKristiinan Aimo-parkista (Brahenkatu 5).

 

Käynti vastaanottoon tapahtuu Brahenkadulta, Kaupunginaukiolta tai Terveystalon hissillä ja kauppakeskuskäytävän kautta.

 

Käynti vastaanotosta hotellihuoneisiin tapahtuu osittain ulkokautta (noin 40 m hisseille) tai sisäkautta Terveystalon hissillä. Saunaan, kuntosalille ja aamiaiselle hotellivieras pääsee sisäkautta. Saunan aukioloaikoja joudumme hieman supistamaan (päättyy klo 21). 

 

Äänihaittaa uudistustöistä ei juurikaan aiheudu, koska käytössä olevat hotellihuoneet sijaitsevat eri rakennuksissa, kauppakeskuksen yläpuolella.

 

Pahoittelemme uudistuksesta aiheutuvaa vaivaa!

Lue lisää uudistuksesta täältä: https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/mittava-huoneuudistus-original/015266516_391857?previous=518618210