Huoneuudistus alkaa!

Kauan odotettu huoneuudistus alkaa 1.10.2020! Ensimmäiset huoneet on jo huputettu, ja työmiehiä ja -naisia kulkee käytävillä iloisesti vihellellen. 

Uudistamme huoneet lohko kerrallaan, ja ensimmäinen osa, 71 huonetta, uudistetaan alkuvuoteen 2021 mennessä. Suunnittelijana huoneuudistuksessa toimii oululainen PAVE Arkkitehdit, ja koko uudistuksen on tarkoitus olla valmiina vuoden 2022 aikana. Hotellimme on vastuullinen Green Key - sertifikaatin kantaja, ja kierrätys onkin oleellinen osa uudistusta. 

Kotikaupunkimme Oulu on täynnä tarinoita, ja nämä tarinat haluamme tuoda myös uusiin huoneisiin. Vahvoina elementteinä kaupunkimme historiasta nousevat tervanpoltto ja villi lohi, ja lisäksi tuhansien tarinoiden ja laulujen aihe, kesäyö. Tarinoihin voi tutustella lisää nettisivuilta, tai kirjoittaa omansa hotellin vieraskirjaan.

Hotellimme palvelee normaalisti koko uudistuksen ajan, toki pienemmällä kapasiteetilla. Erikoishuoneista moni on uudistuksen alla ensimmäisenä, ja esimerkiksi 7.kerroksen sviitit ovat poissa käytöstä. 

Uutta kaivattua leikkitilaa on tulossa myös lapsivieraille, tästä lisää myöhemmin. Mallihuoneet jokaisesta huoneteemasta ovat jo valmiina, ja niitä voi varata Myyntipalvelusta 08-3123 255 tai sales.oulu@sokoshotels.fi

Pahoittelemme uudistuksesta aiheutuvaa häiriötä.