Menu

HUOLEHDITAAN TOISISTAMME

COVID-19-turvallisuusmerkinnällä, jonka Visit Tallinn on meille myöntänyt, vahvistamme, että noudatamme Viron hallituksen ja terveysviraston (https://kriis.ee/en) alallemme asetettamia vaatimuksia ja ohjeita sekä pysymme ajan tasalla tilanteesta ja autamme vierailijoitamme noudattamaan sääntöjä viruksen ehkäisemiseksi paikan päällä.

 

Vieraidemme ja työtekijöidemme hyvinvointi on meille sydämenasia. Emme tingi hotellin ja ravintoloiden turvallisuus- ja hygieniavaatimusten noudattamisesta.


HUOLEHDIMME SINUSTA
Original Sokos Hotel Viru noudattaa kaikkia Viron terveysviraston antamia COVID-19-virukseen liittyviä ohjeita. Työntekijämme on koulutettu noudattamaan tarkkoja käsihygieniasääntöjä ja yleisiä turvallisuussääntöjä. Olemme tehostaneet siivousta ja varmistaneet saippuan, desinfiointiaineiden ja paperisten käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa yksiköissämme. Olemme tehneet muutoksia myös ravintoloidemme palveluprosesseissa.

Pyydämme kaikkia vierailijoita tulemaan hotelliin terveenä ja noudattamaan hotellin turvallisuus- ja hygieniasääntöjä. Ainoastaan siten pystymme varmistamaan kaikkien hyvinvoinnin.

29.10.2021 alkaen Virossa ovat voimassa tasavallan hallituksen ja terveysviraston antamat uudet määräykset, joita meidän tulee noudattaa päivittäisen toimintamme järjestämisessä. Kaikkien sellaisten vähintään 18-vuotiaiden vieraiden, jotka haluavat käyttää seuraavassa lueteltuja Original Sokos Hotel Virun palveluita, tulee esittää sisäänpääsyn yhteydessä COVID-todistus: ravintola Amarillo, kahvila, pubi, yökerho Café Amigo, Hotelli ja KGB -museo, yksityissaunat, aamiaisen nauttiminen ravintola Merineitsissä, kokouskeskuksessa vieraileminen ja Starlight Cabaret'n esitykset ravintola Merineitsissä. Voimassa on maskin käyttövelvollisuus kaikissa julkisissa sisätiloissa, myös tiloissa, joissa tarkistetaan COVID-19-todistuksia.

Sisäänpääsyä varten tulee esittää jokin seuraavista joko digitaalisessa tai paperimuodossa yhdessä henkilötodistuksen kanssa:

 • voimassa oleva rokotuspassi
 • sairastettua COVID-19-tautia koskeva todistus

Original Sokos Hotel Virussa voi käyttää ainoastaan majoituspalvelua ilman todistusta COVID-19-tartuntavaaran puuttumisesta, mutta siinä tapauksessa ei ole pääsyä hotellin muihin palveluihin: kokouskeskus, aamiainen, ravintola Amarillo, kahvila, pubi, kabaree-esitykset, Hotelli ja KGB -museo, yökerho Café Amigo, yksityissaunat.


ALKAEN 1.11.21

12–17-vuotiaiden henkilöiden tulee palveluidemme käyttämiseksi (majoitusta lukuun ottamatta) esittää COVID-19-todistus tai todistus terveydenhoitopalvelujen tarjoajan tekemän PCR-testin (tehty enintään 72 h aiemmin) tai antigeenitestin (tehty enintään 48 h aiemmin) negatiivisesta tuloksesta.

Lisäksi testin voi tehdä apteekissa (hotellia lähinnä sijaitsevat ovat Viru Keskuksessa). Testin tulee olla negatiivinen, eikä se saa olla vanhempi kuin 48 tuntia. Hotellin palveluiden käyttämiseksi (majoitusta lukuun ottamatta) apteekissa tehdyn testin tuloksen tulee olla negatiivinen ja testi ei saa olla tehty aiemmin kuin 48 tuntia sitten.

Alle 12-vuotiaat voivat käyttää hotellin palveluita ilman testausta ja COVID-19-todistusta.


Aamiainen ja illallinen on mahdollista tilata hotellihuoneeseen lisämaksusta 9 €/huone. Huom.! Aamiainen tulee tilata huoneeseen viimeistään edellisenä iltana.

 

Tasavallan hallituksen määräyksen mukaisesti emme pysty tarjoamaan palveluja, joiden yhteydessä tarvitaan COVID-19-todistus, sellaisille vieraille, joilla ei ole vaatimusten mukaista COVID-19-todistusta. Todistuksen puuttumisen vuoksi käyttämättä jääneestä palvelusta suoritettua etukäteismaksua ei palauteta.

Toivomme ymmärtävää suhtautumista ja yhteistyötä ja toivotamme teille turvallista, elämyksellistä ja mieliinpainuvaa hotellivierailua.

 

Voimassa olevien rajoitusten ja ihmisten välisten kontaktien vähentämistarpeen vuoksi hotellihuoneessa voivat oleskella vain rekisteröidyt yöpyvät asiakkaat. Hotellin järjestysmiehellä on oikeus muistuttaa velvollisuudesta käyttää maskia, pyytää nähtäväksi hotellin asuinkerroksiin matkalla olevien asiakkaiden huonekorttia sekä estää sellaisten vieraiden pääsy hisseihin ja asuinkerroksiin, jotka eivät yövy hotellissa.

Huolehditaan toisistamme ja estetään yhdessä viruksen leviämistä.

 

Original Sokos Hotel Virussa noudatettavat turvallisuus- ja hygieniatoimenpiteet:

 • Kaikissa julkisissa tiloissa pidetään turvallista 2 + 2 etäisyyttä.
 • Kaikissa asiakastiloissa, missä ei tarkisteta ym Covid-19 terveystodistuksia, on maskin käyttö pakollista.  
 • Hotellissa kiinnitetään erityistä huomiota pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin ja noudatetaan kaikkia siihen liittyviä terveysviraston ohjeita.
 • Original Sokos Hotel Virun kaikilla sisäänkäynneillä on käsien desinfiointipisteet.
 • Kaikissa julkisissa WC-tiloissa on käytössä ainoastaan paperisia käsipyyhkeitä.


VASTAANOTTO

 • Hotellin vastaanotossa on henkilökunnan ja vieraiden välissä turvalasi.
 • Vieraiden käyttämät välineet (kuulakärkikynät, avainkortit jne.) desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen.
 • Hotellin vastaanotossa on myynnissä kertakäyttöisiä maskeja.
 • Pyydämme mahdollisuuksien mukaan välttämään käteisen käyttöä.


HOTELLIHUONEET

 • Noudatamme huoneiden siivouksessa kaikkia terveysviraston ohjeita. Jokaisen vieraan lähdön jälkeen suoritamme perusteellisen pintojen puhdistuksen.
 • Kaikissa hotellihuoneissamme on automaattinen ilmastointi, joka varmistaa tilojen jatkuvan tuuletuksen.
 • Lisätarvikkeita (ompelutarvikkeita, hammasharjoja, kenkienpuhdistusliinoja jne.) saa halutessaan vastaanotosta.


AAMIAINEN 

 • Aamiainen tarjotaan ravintola Merineitsissä tai huoneisiin. 


RAVINTOLAT 

 • Kaikkien ravintoloiden sisäänkäynneillä on käsien desinfiointipisteet.
 • Pöydät on sijoiteltu siten, että niiden väliin jää vähintään kaksi metriä.
 • Pyydämme mahdollisuuksien mukaan välttämään käteisen käyttöä.


KOKOUKSET 

 • Kokouskeskuksemme avarat salit ja aula mahdollistavat turvallista hajoitusta.
 • Kokoustilojen auloissa ja kokoussaleissa on käsien desinfiointipisteet.

 

Nämä tiedot koskevat tilannetta 29.10.21 lähtien ja ovat voimassa niin kauan, kunnes saatetaan voimaan uusia ohjeita.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.