jazz isalmi, hotellit iisalmi, original sokos hotel koljonvirta
Osmo Ikonen Jazz All Stars
13.06.2018

Huippujazzia Iisalmessa ympäri vuoden

Koko Jazz Club on vuonna 2010 perustettu suomalaisen jazzmusiikin toimija, jolla on klubit sekä Helsingissä että Iisalmessa. Vuonna 2015 perustettu Koko Jazzin Kannatusyhdistys ry toimii klubin taustayhteisönä. Vuonna 2017 Iisalmeen perustettiin oma yhdistys.
 

Ylä-Savosta on kehittynyt jazzmaailman kartalle haluttu salarakas. 
Taustalla on Koko Jazz Iisalmi Kannatusyhdistys ry, joka tuo säännöllisesti kuratoituja konsertteja Iisalmeen, Kiuruvedelle, Lapinlahdelle, Sonkajärvelle, Pielavedelle ja Vieremälle.

Taiteellinen johtaja iisalmelaislähtöinen muusikko Timo Hirvonen on ylpeä omasta heimostaan:
"Ylä-Savolaiset ovat todellisia kosmopoliitteja. Välitön, lämmin palaute taiteilijavieraille on saanut poikeuksetta huomiota takahuonekeskusteluissa maailman kaikki nurkat kolunneiden jazzmuusikoiden keskuudessa. Ylä-Savoon halutaan tulla uudestaan hyvän yleisön vuoksi!"

Iisalmessa Original Sokos Hotel Koljonvirta tekee tiivistä yhteistyötä Koko Jazz Clubin kanssa ja huolehtii esiintyjien majoituksesta. Jazz- iltojen tapahtumapaikkana toimii useimpina iltoina hotellin läheisyydessä sijaitseva Ravintola Raatihuone. Myös muut konserttipaikat löytyvät lyhyen matkan päästä.

Tutustu ohjelmistoon ja varaa paikkasi huippujazzin pariin!!

Seuraavat Jazz-illat:

3.8. Severi Pyysalo Trio

4.8. Iiro Rantala Trio & Nina Mya

7.9. Nina Mya

19.10 Tuure Kilpeläinen & Jazz All Stars (Kiuruvesi)

20.10 Tuure Kilpeläinen & Jazz All Stars

15.11. Iiro Rantala

4.12. Osmo Ikonen