Menu
Elisa kirja -palvelu

Huippuetu Elisa Kirjaan S-Cardilla

S-Card-kanta-asiakkaana sinulla on nyt upea mahdollisuus päästä nauttimaan Elisa Kirjan monipuolisesta tarjonnasta. Elisa Kirja on kotimainen kirjapalvelu, jonka valtavasta valikoimasta löydät aina mieleistä kuunneltavaa ja luettavaa. S-Card -asiakkaana saat nyt huippuedun: kuuntele ja lue palvelun kirjoja 60 päivää ilmaiseksi! Hyödynnä etusi ja ota Elisa Kirja käyttöön. Olitpa sitten työmatkalla tai vapaalla, kirjat ovat aina mukanasi. 
 
S-Cardin Elisa Kirja -etu
Elisa Kirjassa on luettavaa ja kuunneltavaa jokaiseen makuun, sieltä löydät joka päivä uutta. Elisa Kirja on kotimainen palvelu, jolle on ainoana ääni- ja e-kirjapalveluna myönnetty Avainlippu-merkki. Kirjat kulkevat kätevästi mukana puhelimessa tai tabletissa. Nauti missä vain, milloin vain - myös ilman nettiyhteyttä.
 
S-Card tarjoaa kaikille kanta-asiakkailleen lahjaksi edun Elisa Kirja Premium -palveluun, jossa luku- ja kuunteluaikaa on 110 tuntia/kk. 60 päivän jälkeen tilaus jatkuu 16,99 €/kk. Palvelun voi peruuttaa milloin vain. Etu koskee vain Elisa Kirjan uusia asiakkaita ja on se on lunastettava viimeistään  31.7.23. Edun käyttö edellyttää voimassaolevaa S-Card-kanta-asiakkuutta.
 
Oletko jo kokeillut Elisa Kirjaa? Mikäli olet jo aikaisemmin ollut Elisa Kirjan asiakas voit hyödyntää palaavan asiakkaan erikoistarjouksen 4 kk 8,49 €/kk.
 
 
S-Card on työmatkustajille suunnattu kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa etuja kaikissa Sokos Hotelleissa, Suomessa Radisson Blu ja RED -hotelleissa sekä sadoissa S-ravintoloissa. Monipuolisten etujen lisäksi S-Card helpottaa työmatkustajan arkea. Oman S-Cardisi voit hankkia tästä >>