Menu

Hotellimme uudistuu: Terva, Lohi ja Kesäyö

Kauan odotettu huoneuudistus etenee hyvää vauhtia Original Sokos Hotel Arinassa. Tällä hetkellä kaikki myynnissä olevat huoneet ovat jo uudistettuja.

Huoneuudistus aiheuttaa valitettavasti häiriötä aamupäivän ja päivän aikana, pahoittelemme aamu-unisten ja päivätyöläisten mahdollista meluhaittaa. Uudistustyötä tehdään arkisin klo 9-18 välillä ja viikonloppuisin klo 10-18.

Suunnittelijana huoneuudistuksessa toimii oululainen PAVE Arkkitehdit. Koko uudistuksen on tarkoitus olla valmiina vuoden 2022 aikana. Hotellimme on vastuullinen Green Key - sertifikaatin kantaja, ja kierrätys onkin oleellinen osa uudistusta. 

Kotikaupunkimme Oulu on täynnä tarinoita, ja nämä tarinat haluamme tuoda myös uusiin huoneisiin. Vahvoina elementteinä kaupunkimme historiasta nousevat tervanpoltto ja villi lohi, ja lisäksi tuhansien tarinoiden ja laulujen aihe, kesäyö. Tarinoihin voi tutustella lisää nettisivuilta, tai kirjoittaa omansa hotellin vieraskirjaan.

Hotellimme palvelee normaalisti koko uudistuksen ajan, toki pienemmällä kapasiteetilla.

Lapsivieraat ovat saaneet uuden upean leikkitilan, ja viereen on valmistunut niinikään uusi kuntosali. Myös naisten sauna on valmistunut ja se lämpenee joka ilta klo 16-22. 

Pahoittelemme uudistuksesta aiheutuvaa ääntä. 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.