Menu

Hotellimme palvelut vierailusi aikana Royal Vaasassa

SAAPUMINEN
 
Pysäköintiohjeet löydät helposti sivuiltamme kohdasta sijainti. Huomioithan, että Hovioikeudenpuistikolla ja Pitkäkadulla olevasta tietyöstä johtuen hotellin edustalle ei pääse autolla.
 
Kiireisin check-in aika on klo 15:00 jälkeen kun sisäänkirjautumisaika alkaa. Mikäli saavutte aikaisemmin hotellille ja huone ei ole vielä saatavilla, laukut voi jättää hotellin maksuttomaan säilytykseen päivän ajaksi ja auton pysäköidä parkkipaikoillemme ennen sisäänkirjautumista.
 
 
AAMIAINEN
 
Aamiainen tarjoillaan Ravintola Centralissa, Central rakennuksen 2. kerroksessa.
 
Ma - Pe klo 06:00 - 09:30 ja La - Su 07:00 - 10:30
 
Halutessasi voit valita buffetaamiaisen sijaan take away -aamiaiskassin, tilaukset vastaanotosta edellisenä iltana.
 
 

HUONEET JA ILMASTOINTI

Hotellimme on kahdessa rakennuksessa. Huoneitamme on sekä Royal, että Central rakennuksessa. Huoneet osiosta näet kaikki huonetyyppimme.Mikäli huonetyypissä on maininta Central sijaitsee se Central rakennuksessa, muutoin huoneet ovat Royal rakennuksessa.

Viilentävä ilmastointi ainoastaan Royal rakennuksen huoneissa. Central huoneissa ei ole ilmastointia.

 
 
RAVINTOLAT
 
Ravintolamme Frans & Nicole palvelee ma- la, suosittelemme pöytävarausta etukäteen ja sen voi tehdä näppärästi ravintolan nettisivuilta.
Irish pub O'Malley's Vaasa palvelee asiakkaita tiistaista sunnuntaihin. Tarkat aukioloajat löydät ravintolan nettisivuilta.
 
 
 
COFFEE BAR
 
Vastaanotossa sijaitseva Coffee bar on avoinna 24/7 ja tarjoaa juomia ja pientä syötävää.
 
 
SAUNAT JA KUNTOSALI
 
Saunat ja uima-allas ovat normaalisti käytössä. Sauna on lämmin päivittäin kello 17 - 22. Uima-allas avoinna 14 - 22 välisenä aikana.
Easy Fit kuntosali on normaalisti käytössä lisämaksua vastaan.
 
 
JOPOT
 
Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden lainata Jopoja maksutta muutamaksi tunniksi. Pyöriä ei voi varata etukäteen ja niitä on rajoitettu määrä.
 
 
VINKIT LAPSIPERHEILLE
 
Vastaanottorakennuksen K-Kerroksesta löydät pienen leikki huoneen perheen pienimmille. Kysy vastaanotosta ohjeet Onni Oravan aarrejahtiin! Frans & Nicolesta löydät myös lasten menun.
 
 
HUONEENLUOVUTUS
 
Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Suosittelemme hoitamaan huonelaskun jo lähtöä edeltävänä iltana tai mennessänne aamiaiselle, näin vältätte lähtiessänne mahdollisen ruuhkan vastaanotossa. Myöhäinen huoneenluovutus mahdollista lisämaksusta 10€/tunti saatavuuden mukaan.
 
 
 
Tervetuloa Original Sokos Hotel Royal Vaasaan!