Menu

Hotellimme palvelut vierailusi aikana

 

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme huolehtiaksemme hotellin turvallisuudesta ja hygieniasta, jotta voitte rauhallisin mielin viihtyä vieraamme. Tulethan meille vain terveenä. Muistathan huolehtia käsihygieniasta ja pitää riittävää etäisyyttä toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Käytäthän maskia liikkuessasi hotellin yleisissä tiloissa.

Työskentelemme Sokos Hotelleissa jatkuvasti paremman huomisen eteen. Haluamme vähentää luonnon kuormitusta muun muassa säästämällä vettä ja vähentämällä kemikaalien käyttöä. Ja tähän tarvitsemme sinua. Jos viivyt luonamme pidempään kuin yhden yön, emme automaattisesti siivoa huonettasi vierailusi aikana. Mikäli haluat, että huoneesi siivotaan, ilmoitathan asiasta hotellin vastaanottoon.

Hotellimme palvelut toistaiseksi:

Aamiainen

-Original-aamiaisemme on tarjolla Presidenttisalissa arkisin klo 6:30-10, lauantaisin klo 7-10:30 ja sunnuntaisin klo 7-11.

-Ruuhkaisina aamuina käytössämme on porrastetut kattaukset, jotta aamiaiskokemus on mahdollisimman turvallinen ja miellyttävä. Noudatathan ystävällisesti omaa kattausaikaasi.

-Huoneaamiaisen voit tilata vastaanotosta. Huoneaamiaisen hinta on 15,95€/hlö.

Bistro Manu

-Bistro Manu on avoinna arkisin klo 11-18 ja lauantaisin klo 12-18. Anniskelu päättyy klo 17.  Ravintola on sunnuntaisin suljettu.

-Maanantaista lauantaihin huonepalvelu toimii klo 20 asti. Viimeiset tilaukset tulee tehdä klo 19:45 mennessä.

-Bistro Manussa on käytössä koronapassi. Ilman passia ruokaa voi tilata huoneeseen huonepalvelusta.

Coffee Bar

-Coffee Bar hotellin vastaanotossa palvelee 24/7. Coffee Barista voit ostaa pientä syötävää, kahvia, teetä ja kylmiä juomia.

-Klo 5-18 tuotteita saa nauttia paikan päällä hotellin aulatiloissa. Klo 18 jälkeen muita tuotteita, paitsi alkoholia, voi ostaa mukaan. Anniskelu päättyy klo 17.

-Coffee Barissa ei ole käytössä koronapassia.

-Mikäli viivyt meillä useamman vuorokauden, voit tilata juomia valmiiksi minibaariisi.

Kuntosali

-Hotellin kuntosali on hotellivieraiden käytettävissä klo 6-23. Tällä hetkellä kuntosali on käytettävissä vain ajanvarauksella. Kysythän aikoja vastaanotosta.

Asiakassaunat ja uima-allas

-Asiakassaunat ovat lämpimänä aamuisin klo 6:30-10 ja iltaisin klo 17-22. Tällä hetkellä saunat ja allas ovat käytettävissä vain ajanvarauksella. Kysythän aikoja vastaanotosta. Saunoille ei täytetä illan aikana pyyhkeitä, joten suosittelemme lämpimästi ottamaan pyyhkeen mukaan huoneesta. Uuden pyyhkeen voit halutessasi myös hakea vastaanotosta.

Vierailuaika

-Muiden kuin hotellissa majoittuvien vierailuja hotellihuoneissa rajoitetaan altistusriskin vuoksi. Toistaiseksi hotellihuoneissa voivat oleskella vain hotelliin kirjautuneet henkilöt. Ulkopuolisia henkilöitä voi tavata hotellin aulatiloissa hotellin järjestyssääntöjä ja yleisiä hyviä tapoja noudattaen.

 

Henkilökuntamme on täällä Sinua varten 24h vuorokaudessa. Olethan meihin yhteydessä, mikäli voimme olla avuksi. Muistathan että hotellimme on savuton.

Sydämellisesti tervetuloa suomalaisten tunnelmien Presidenttiin!

 

Päivitämme palveluidemme aukioloja sekä toimintamallejamme ajankohtaisen ohjeistuksen mukaan.

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.