Menu
Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Hotellimme palvelut vierailunne aikana

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme huolehtiaksemme hotellin turvallisuudesta ja hygieniasta, jotta voitte rauhallisin mielin viihtyä vieraamme. Tulethan meille vain terveenä. Muistathan huolehtia käsihygieniasta ja pitää riittävää etäisyyttä toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Käytäthän maskia liikkuessasi hotellin yleisissä tiloissa.

 

Hotellimme palvelut toistaiseksi:

AAMIAINEN

Buffetaamiainen tarjoillaan normaalisti. Täydempinä ajankohtina porrastamme aamiaisen kattausajoilla turvavälien säilyttämiseksi. Hotellimme ulkopuoliset asiakkaat ovat tervetulleita, mikäli pystymme säilyttämään turvavälit.

Aamiainen tarjoillaan ma - pe klo 6.30 - 9.30 ja la - su klo 7 - 10.30

RAVINTOLA GRILL IT!

Ruokaravintolamme on toistaiseksi suljettu. Ravintola avataan jälleen perjantaina 21.1.2022.

Aulabaari palvelee klo 9 - 18 ja anniskelu päättyy klo 17.

KOKOUSPALVELUT

Kokoustila Galleria ja Tapio ovat varattavissa ja avoinna viranomaisten antamien ohjeistusten mukaisesti. Ravintolan ollessa suljettuna kokoustila on varattavissa ilman tarjoiluja.

KUNTOSALI

Kuntosali on vieraidemme käytössä päivittäin klo 6 - 22. Asiakkaat voivat käyttää salia vapaasti, kunhan huomioivat, että salilla on max. 2 henkilöä tai vain oma seurue. Asiakkaat pääsevät salille omalla avaimellaan.

SAUNA- JA ALLASOSASTO

Sauna- ja allasosasto on hotellivieraidemme käytössä päivittäin klo 16 - 22. Viikonloppuisin myös aamuisin klo 8 - 11.

Oman saunavuoron voit varata saapuessasi hotelliin vastaanotosta.

VIERAILUAIKA

Muiden kuin hotellissa majoittuvien vierailuja hotellihuoneissa rajoitetaan altistusriskin vuoksi. Toistaiseksi hotellihuoneissa voivat oleskella vain hotelliin kirjautuneet henkilöt. Ulkopuolisia henkilöitä voi tavata hotellin aulatiloissa hotellin järjestyssääntöjä ja yleisiä hyviä tapoja noudattaen.

 

Hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä hotellivierailun aikana

  • Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.
  • Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös vieraitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.
  • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi hotellin. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, maksupäätteet ja hissipainikkeet. Huonesiivouksessa noudatamme erityistä huolellisuutta hygieniaohjeiden mukaisesti. Huoneiden siisteys varmistetaan hotellin johdon toimesta.
  • Muistutamme turvavälin pitämisestä hotellin tiloissa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.
  • Kiinteisiin asiakaspalvelupisteisiin on asennettu läpinäkyvät pleksilasit.
  • Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.
  • Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.
  • Suosittelemme maskin käyttöä tiloissamme.
  • Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.
  • Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden turvaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen hotellikokemus meille kaikille.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Päivitämme toimintamallejamme ja yllä mainitsemiamme tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.