Menu

Hotellilomalla maauimalaan tai jokilaivaristeilylle?

Porin maauimala, "Maikkala", on täydellinen paikka kesäloman viettoon! Maikkalasta löydät hyppytornin lisäksi vesiliukumäen ja kolme erikokoista allasta sekä pukuhuone- ja saunatilat. Maikkalaan pääset Vaakunasta autolla n. 7 minuutissa, mutta kesäaikaan kannattaa hyödyntää aivan vierestämme Kauppatorilta tasatunnein lähtevää kaupunkijuna Poritarta. Poritar kuljettaa teidät mukavasti määränpäähän, ja takaisin Kauppatorille pääsee aina xx.15. 

Katso tarkemmat tiedot maauimalasta täältä!

Jos mieli ei tee uimaan, voi sen sijaan nauttia elämyksellisestä jokilaivaristeilystä! Satamaan (Eteläranta 3) on meiltä Vaakunasta vain 500 metrin kävelymatka. Laiturissa ollessaan laiva toimii ravintolalaivana, oman viihtyisän kelluvan kesäterassin kera. Lue lisää jokilaivaristeilyistä täältä!

Varaa huone kesälomallesi sokoshotels.fi:stä: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Lisätiedot: Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori myyntipalvelu puh. 029 004 2002 / sales.pori@sokoshotels.fi (ma-pe 8-16).
 
Puhelun hinta 029-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.