31.05.2019

Hotellilaisten elämää: Routasydän ja muita tarinoita

Kesän lämpö on enää muisto vain, kun syystuulet puhaltavat. Se ei haittaa, kun meillä on tällekin sesongille omat huiput juttumme. 

Loppukesän lämmönsäteet saatiin kuitenkin vielä talteen kuun vaihteen viikonlopussa, kun respalaiset uskaltautuivat puun latvoihin Seikkailupuisto Huikiassa. 

Jenna ja Mikko virittelivät taas kisakatsomoa Routa - huoneeseen, kun Kärpät kohtasivat Euroopan parhaimmistoa CHL.ssä. Liigapelit jatkuvat kovalla sykkeellä myös, ja kiekkofaneja ootellaan hotellille kovasti. Turkansaaren perinteiset syysmarkkinat levittäytyvät idylliseen Turkansaareen 8.9., ja onnikkakyyti suojeltuun saareen lähtee tuosta lähettyviltä Kaupungintalon eestä.

Hyvinvointi ja paikalliset taitajat ovat pääosassa Oulun messusyksyssä. Syyskuun toisella viikolla Ouluhalliin nousee odotetut Tykkää ja tuhulaa - messut, joissa on mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa koko viikonlopulle.  Oulun Hyvinvointimessut ja Käsityömessut jatkaa teemaa loppusyksystä. Meillä on respassa myynnissä paikallisen taiteilijan ihania koruja ja kortteja, vai mitä sanot näistä Emilia Aarnion ihanuuksista? 

Riitta rakentelee tiiminsä kanssa Ookko Nää Nauranu -stand-up iltaa lauantaille 21.9., ja näyttämönä toimii meiän upeat kokoustilat Valkean 4.kerroksessa. Tästä alkaa pikkujoulukausi! Pikkujoulukauppa käy kuumana täällä Myyntipalvelussa, joka onkin tämän talon hermokeskus. Tänne saa kivuta kyllään meitä moikkaamaan, muuten! 

Oulun Teatterin syksyssä jatkuu huikea Peppi Pitkätossu, ja tämä onkin meiän ykkösvinkki lapsiperheille. Lapsille löytyy respasta kivoja juttuja mukaan huoneisiin, ja Vilma ja Ellu suunnittelivat seikkailuradan karttoineen hotellin lapsien ajanvietteeksi. Seiskakerroksesta löytyy näköalatasanteelta kiikarit, joilla on hauska tiirailla kaupungin kuhinaa korkeuksista. Roosa respasta teki kivan Oulu tutuksi- kansion respaan, sieltä löytyy huippuja vinkkejä kuvien kera lähimatkailuun. 

Meiän yhteistyökuntosali, Alexander Health Club, heltyi tarjoamaan salikäyntejä hotellin asiakkaille ja henkilökunnalle hintaan 8 € / käynti. Lippuja saa ostaa respasta.