31.05.2019

Hotellilaisten elämää: Raitoja grillistä ja auringosta

Helteinen heinäkuu näkyy kasvoilla pisamina ja raitoina olkapäillä. Suomalaisten perinteisin lomakuukausi on ohi, mutta Oulussa riittää tapahtumia ja toivottavasti myös hellettä pitkälle elokuuhun.  Hotellilaiset kävivät suppailemassa, ja suurin osa pysyi  kuin pysyikin laudan päällä. Päivä oli helteinen ja kuuma, joten pulahdukset eivät haitanneet. 

Saatiin myös uudet kivat työvaatteet, ja varsinkin respalaisten lätsät ovat herättäneet mukavaa huomiota. 

Elokuussa saadaan hotelliin paljon kansainvälisiä vieraita artisteista bisnesmiehiin ja -naisiin. Respan Fannin bravuurina on kiinan kieli, ja saksan, ruotsin ja englanninkielentaitajat löytävät kaikki oman kohdejoukkonsa saapuvista vieraista.   

Oulun Juhlaviikot näkyvät vahvasti katukuvassa koko kuukauden ajan. Jazz soi kaupungin puistoissa ja patioilla grillaillaan myöhäiskesäsesongin herkkuja. Vanha Paloasema on muuntunut tuoksuvaksi kesäkeitaaksi, kun keittiömestarit grillailevat patiolla sesongin herkkuja. Talon viinipullo maksaa á 15 €, ja myös meiän talon väki on tykästynyt terassin tunnelmaan.

Ilmakitaratelineet ollaan kaivettu naftaliinista viime vuosien malliin, ja VIP-etkoihin valmistaudutaan Amarillossa. Rotuaarin puolen huoneet ovat kovassa huudossa MM-finaalin aikaan perjantaina 23.8., kun oman huoneen ikkunasta voi seurata suuren maailman meinikiä lavalla. 

Nuotin vieressä on tilaa - tapahtuman aikaan 24.8. hotellin aamiaisella laulaa kuoro. Olet lämpimästi tervetullut aamiaiselle vaikka et majoittuisikaan. Aamiaisen hinnan á 15 € voi maksaa respaan.  

Bisnesmatkustajat tosiaan palailevat pikku hiljaa hotellille lomien jälkeen, ja lounasta tarjoillaan taas hotellin ravintoloissa elokuusta alkaen. S-cardilaisille ollaan saatu omat sovellukset puhelimeen helpottamaan sisään- ja uloskirjausta, ja palaute on ollut melko lailla hyvää.  Tästä on taas hyvä jatkaa hyvillä mielin myöhäiskesää tunnelmoiden <3