01.10.2019

Hotellilaisten elämää: Irkkufestareita ja syyslomatouhuja

Syksy on saapunut kaupunkiin. Ensimmäiset pakkasyöt ovat värjänneet joenvarren punaiseksi, ja talvivaatteita on saanut kaivella kaapeista. Tämä onkin oiva tekosyy shoppailla syysuutuuksia!

Syyslomavinkkejä kerättiin lapsiperheiden iloksi, ja käytiin me testaamassakin muutama tärppi että osataan jakaa kokemuksia. Ellu ja lapset vieraili Tietomaassa, missä hitiksi nousi moottorikelkkasimulaattori. Ikisuosikki Hailuoto mainittiin vinkkilistalla, ja sitä sopiikin suositella päiväreissulaisille. Uniikki saari Oulun edustalla on vaikuttava jokaisena vuodenaikana, ja lossimatka saarelle on lasten mieleen. 

Hotellin talonmies Vote ja respan Ville asensivat hotellin kymmeneen jopo-pyörään valot toissa viikolla. Kypärät putsattiin sääskenraadoista ja kunto tarkistettin. Näin syysvieraat saavat ajella turvallisin mielin pimeänkin tullen. 

Käytiin some-tiimin kanssa tutustumassa Ouluun hetken ilmasta käsin. Oulu Zip Line on 250 m pitkä vaijeriliuku, mikä kulkee Nallikarin rantaviivaa pitkin. Liukumaan pääsee myös talvella tunnelmavalojen loisteessa, ja tämä voiskin olla hauska idea vaikka pikkujoulujen etkoille.  

Irkkufestarit värittävät kaupunkia vihreäksi lokakuun eka viikolla 2.-8.10. Pubeissa soi autenttinen irkkumusa, ja työpajoja järjestetään lapsille ja aikuisille. Meillä majoittuu myös erään kisan voittanut hääpari, joka menee naimisiin irkkufestareilla.