Menu

Hotellielämää | Lokakuu 2021

Mitä aurinkoisinta syyspäivää täält Porist! :)
 
Syksy on alkanut meillä erityisen tunnelmallisesti ja työntäyteisesti. Lehdet tippuvat puista, ravintoloissa saa jo sytytellä kynttilöitä iltaisin, ja asiakkaat vaihtavat juomansa valkoisesta punaiseen. <3
 
Tätä kuukautta on värittänyt lehtien lisäksi myös Kuluttajalehden Hävikkiviikko. Meillä aamiaisen ladyt halusivat panostaa tähän tärkeysasiaan tänä vuonna hieman enemmän, ja suunnittelimmekin Hävikkiviikko-sarjan Facebookiin ja Instagramiin. Jokaisena hävikkiviikon päivänä nostimme yhden aamiaisella tehdyn hävikkiä torjuvan teon esiin, ja ainakin minun mielestäni ne olivat vallan onnistuneita ja mainioita! Tässä muutama huikea nosto, jolla kävimme tomerasti hyökkäykseen ruokahävikkiä vastaan:
 
 
 
 
Ja mikä parasta, nämä meidän postaukset näki yli 20 000 ihmistä! :) Tuntuu todella lämpimältä ja hyvältä, jos olemme hotellina voineet vaikuttaa yhdenkään hävikkimurusen synnyn ehkäisyyn! 
 
 
Nyt haluan kertoa sinulle yhdestä onnellistamisteosta, jonka halusimme ehdottomasti asiakkaalle toteuttaa. Eräs asiakas soitti hotelliin ja toivoi, että tekisimme heille huoneeseen odottamaan pyyhepuput. No TOTTAKAI me tehdään pyyhepuput, jos näin toivotaan! Nämä kuvan ihanuudet odottivat asiakasta huoneessa, ja näin kivaa palautettakin jättivät tästä pienestä huomioinnista. Kiitos asiakkaat, kun olette näin ihania! 
 
 

Syksyn aikana on ollut puhetta monissakin eri foorumeissa MaRa-alan (=Matkailu- ja ravintola-alan) vetovoimaisuudesta. Tästä tuli mieleeni, että kyllä meille mara-alan ihmisille (eli aikamoisille touhupepuille) on aivan selvää, keitä meille töihin tulee. Olemme seuranneet jo usean vuoden ajan aamiaissalistamme läheisen päiväkodin pikkuihmisten kulkua jonossa pitkin Gallen-Kallelankatua (tiedättehän, ne ihanat pikkuiset, joilla se huomioliivi melkein laahaa maata?). Suurin osa lapsista menee nätisti jonossa narusta kiinni pitäen ja ohjaavaa aikuista kuunnellen. Sitten siellä on aina se yksi, joka ei meinaa millään pysyä jonossa, unohtaa pitää narusta kiinni ja jää ihmettelemään maassa olevaa kastematoa. Ja me vain aina toteamme tyynesti, että "jaaha, tuossa on se tyyppi, joka tulee meille jonain päivänä töihin!" <3

Päivien pimetessä ja lehtien putoillessa lähestyy tässä myös pikkujoulut ja muut loppuvuoden juhlat! Olemme kyllä täällä kovin innoissamme tulevasta juhlakaudesta, ja kerättiinkin kokonaisen lehden verran valmiita ideoita tulevia juhlatilaisuuksia varten juuri sinulle! Mikä näistä vaihtoehdoistamme sopisi teidän porukoiden juhliin parhaiten: kuulostaisiko esimerkiksi Vaakunan viihteelliset pikkujoulut mentalisteineen, kolmen ruokalajin ruokailuineen ja livemusiikkeineen teidän porukan jutulta? Vai kenties sittenkin yksityinen saunailta tai ravintoloidemme juhlamenuista yhdessä nauttiminen? Valitse suosikkisi ja lähr ny käymää! Soita myyntipalveluumme, meidän flikat ja Tuukka kyllä löytää sen parhaimman vaihtoehdon, kun on juhlan paikka! (p. 029 004 2002 tai sales.pori@sokoshotels.fi)

Kaikki upeat ideat juhlakauteen löydät Juhli kanssamme Satakunnassa -lehdestä: Juhli kanssamme Satakunnassa

Me palaamme taas marraskuussa blogin muodossa asiaan, ja kun sinulle tulee asiaa Poriin, niin laita viestiä! Varataan sinulle vaikka joku näistä upeista teemahuoneistamme yöpymisesi ajaksi! :)

Teatterihuone

Jazz-huone

Tarina porilaisesta jääkiekosta -huone

Leppoisaa lokakuuta teille kaikille ja erityisesti juuri sinulle!

 

Iloisin terveisin,

Riina

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.