Menu

Hotellielämää | Kesäkuu 2021

Kesäistä päivää Porist! <3 Tämän kuun blogissa kerron mitä olemme puuhanneet toukokuussa, ja lopussa tulee herkkumuisto vuodelta 2011, aiheena ei enempää eikä vähempää kuin aivan täydellisen ihana Ricky Martin...<3 Pysy mukanani! :)
 
 
Toukokuu sujahti ohi vaihtelevasti auringon ja räntäsateen keskellä. Vappua vietimme aamiaisella perinteisesti siman ja munkkien parissa. Sima oli tarjolla kuohuviinilaseissa, joka toi tiettyä ihanaa luksusta ja juhlan tuntua asiakkaiden aamupalaan! Oli kiva seurata, kun asiakkaat nauttivat simaa kuoharilasista, ja siitä otettiin kuvia someen ja läheisille. Munkit leipaisi Minna aamiaiseltamme – mikä maistuisikaan paremmalta kuin tuoreet munkit? Aamiaissalimme koristeltiin ilmapalloilla, serpentiinillä sekä foliopalloilla vapun kunniaksi. Vappupallot toimivat onnellistamisen välineinä aamiaissalin koristuksen jälkeen, kun vierainamme olleet 10-vuotias ja kaksi 15-vuotiasta saivat ne yllätyksenä omikseen. 
 
Saimme myös uuden työkaverin toukokuussa! Meillä aloitti Jussi Lampinen ravintoloiden ryhmäpäällikkönä toukokuun alusta. Tervetuloa Satakuntaan ja meille töihin, Jussi! Jussi vastaa ravintoloistamme ja luotsaa niitä oman esimiestiiminsä kanssa. Tulee kuulemma Jyväskylästä, no kyllä me hänet Porin tavoille nopeaan opetetaan ;)
 
 
Myös äitienpäivää juhlittiin aamiaisella: leivottiin kakkua ja laitettiin ruusuja kaikkia äitejä juhlistamaan! 
 
 
 
Palkkasimme toukokuussa myös paikallisen peliyhtiö Tactic Gamesin ihania Lumo-pehmoja tekemään tärkeää vastuullisuustyötä hotellissa. Ne muistuttavat asiakkaitamme turvaväleistä aamiaisella ja ohjaavat asiakkaita ystävällisesti vapaisiin pöytiin. Työtehtävän suorittamisen jälkeen lahjoitamme ne Satasairaalaan pieniä potilaita ilahduttamaan! <3 
 
 

Tähän loppuun jaan vielä muiston vuodelta 2011. Silloin Pori Jazzeilla esiintyi - ja meillä yöpyi - maailmantähti, aivan ihana, Puerto Ricosta kotoisin oleva Ricky Martin. Tiimissämme oli jo tuolloin chileläinen vahvistuksemme Heidi, ja ajattelimme, että olisipa hienoa, jos Martin saisi meillä palvelua omalla äidinkielellään. Heidi tuli iltavuoroon jännittämään, josko saisi palvella suurta idoliaan, ja näin kävi! Ricky tuli seurueineen syömään ravintolaamme. Tämä oli todellinen win-win -tilanne: Ricky sai palvelua äidinkielellään, ja Heidi pääsi passaamaan omaa idoliaan! Tämä on vain yksi esimerkki, miten me haluamme täällä onnellistaa asiakkaita, ihan jokaista. Jos housuista tippuu nappi, me ompelemme sen. Silitämme paidan. Annamme pyyhkeitä lainaksi. Järjestämme ruokaa huoneeseen keskellä yötä. Meidän näkökulmastamme meillä yöpyy aina se ihminen, oli hänen roolinsa tai ammattinsa mikä hyvänsä.

Ensi kesästä sen verran, että meillä hotellissa tapahtuu vaikka mitä! Lapsiperheiden iloksi meille on tulossa Onni Oravan disco joka tiistai ja torstai, ja lisäksi suunnittelemme leikkitilaa pallomerineen vastaanoton läheisyyteen. Uutuutena voit varata huoneeseen etukäteen lapsille herkkuämpärit, tai aikuisempaan makuun ruusun ja suklaarasian. Me kaikki Vaakunan 120 porilaista työntekijää, Kirjurinluoto, Yyteri, Kallo, kesätapahtumat, jäätelökioskit, pyöräilyreitit, aurinko, kävelykatu ja tori toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Poriin - lähr ny käymää!

Tässäpä nämä toukokuun kuulumiset minulta sinulle. Kuullaan seuraavan kerran elokuussa! Heinäkuu lomaillaan ja tehdään töitä, kukin vuorollaan. Toivotan sinulle hyvää ja lämmintä kesää, aurinkoa ja paljon jäätelöä!

Iloisin terveisin,

Riina

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.