Hotellielämää | Huhtikuu 2022

Mitä aurinkoisinta kevätpäivää täältä Porist! Kevät tuli talven keskelle, kirjaimellisesti! Se lumimäärä mikä tupsahti maahan heti sen jälkeen, kun olin saanut toppatakit ja talvikengät varastoon, vei hetkellisesti kyllä mielen mustiin. Mutta sen poisti sitten ihana kevätaurinko, joka sulatti lumet nopeasti ja sai kevään alkamaan. Nyt meidän terassit on auki, ihmiset ovat jo kevättakeissaan liikenteessä ja ilmeet iloiset kun se hymy vihdoin näkyy ilman maskia! 
 
Tämän kuukauden kruunasi meidän Green Key -sertifikaatin uusiminen. Tässä kuvassa tämä mahdottoman tyytyväinen hotellipäällikkö poseeraa uunituoreen sertifikaatin kanssa. Vastuullisuus on iso ja luonnollinen osa hotellimme toimintaa, ja tämä Green Key -merkki on kunnianosoitus siitä!
 
 
Meidän päheen Amarillomme House Burger on edennyt Burger vai Burger -skaban finaaliin!! Nyt on kaks mahtibursaa vastakkain: meidän ja Kuopion Amarillon burgerit. Tässä kuvassa vasemmalla komeilee Pori ja oikealla Kuopio. Nyt kannattaa lähteä maistamaan ja äänestää suosikki voittoon! Ja hei: tän herkun pystyy nauttimaan kaupungin aurinkoisimmalla terassilla! 
 
 
En malta olla hehkuttamatta tähän loppuun: meidän maanmainiot brunssimme vappuun ja äitienpäivään ovat jälleen saatavilla! Nyt kannattaa varata pöytä ja lähteä nauttimaan rakkaiden kanssa! <3
 
 
Tällä kertaa saattekin, ihan vaihtelun vuoksi, kuulla parin sisarhotellin onnellistamistekoja! On nääs myönnettävä, että kyllä ne muutkin onnellistaa, ja ihan todella ihanasti! Näin kirjoittaa kollegani Hanna Mikkelin Original Sokos Hotel Vaakunasta: 
 
"Kangasniemellä mökkeilemässä olleen perheen äiti soitti pääsiäisen pyhinä ja kertoi perheen pojan ostaneen Mikkelistä arvokkaan, uuden maastopyörän, mutta auto oli niin täynnä, ettei pyörää saada millään kyytiin. Seuraavana päivänä autossa olisi tilaa pyörän kuljetukseen, mutta yhdeksi yöksi pitäisi löytää turvallinen paikka pyörän säilytykseen. Pojan edellinen pyörä kun oli edellisellä viikolla Helsingissä varastettu. Rouva mietti jo hotellihuoneen varaamista pyörän säilyttämiseksi, mutta Suvi mietti asiakkaan kanssa muita vaihtoehtoja. Paikan päälle saapuneet asiakkaat tarkistivat pysäköintihallin, jota Suvi ehdotti ensimmäisenä. Lukitsematon halli ei kutienkaan herättänyt tässä kohdassa kiinnostusta. Lopulta tultiin siihen tulokseen, että pyörä jätettiin aulaan sähköpyörien taakse ja vielä patteriin kiinni, jotta tätä pyörää ei ihan helpolla varastettaisi. Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä erinomaisesta palvelusta (toisessa mikkeliläisessä majoitusliikkeessä  heidän pyyntöään pidettiin kuulemma aivan kahjona) ja kiittelivät vuolaasti. Poika haki seuraavana päivänä säilössä olleen polkupyörän ja toi vielä pääisikukan ja -kynttilän kiitokseksi Suville ja Vaakunan porukalle."
 
I-H-A-N-A onnellistamistarina! Hyvä kollegat siellä Mikkelissä!! <3
Toinen ihana tarina tuleekin Oulusta ja Sokos Hotel Arinasta. Sieltä Päivi lähetti minulle seuraavan tarinan: 
 
"Meillä oli majoittumassa niiiin söpö pieni koira nimeltään Olivia. Vastaanoton Sini on jo aiemmin tehnyt itse meille vastaanottoon myyntiin ja VIP tuotteiksi koirien leluja, mutta ne oli kooltaan aika isoja pieneen koiraan nähden. Sini sitten yövuorossa tekaisi pienemmän lelun, joka saatiin ilahduttamaan tätä söpöä pikkuista"
 
 
En kestä mikä ihanuus!!! Olivialle terveiset myös Porista, ja tervetuloa käymään! 
 
Tämä olikin viimeinen blogikirjoitukseni tällä haavaa, nyt on pienen paussin paikka. Keräämme nyt ainakin kesän ajan uusia muistoja, iloja, suruja, tapahtumia, kohtaamisia, onnellistamisia, halauksia, tempauksia ja kommelluksia sinulle jaettavaksi! Kiitos sinulle tästä vuoden pituisesta matkasta yhdessä! Toivon, että olen saanut sinulle välitettyä edes pienen siivun tästä mainion hotellimme mahtavasta arjesta! Me 100 vaakunalaista toivotamme nyt teille kaikille ja jokaiselle erikseen ihanaa kevättä ja kesää, Porissa nähdään!! <3
 
Iloisin terveisin,
Riina

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.