Menu
Juha Kasurinen, Asiakkuuspäällikkö

Hotellialan hohdokkuus sai Juhan palaamaan

Juha Kasurinen aloitti joulukuussa S-ryhmän hotellien yritysmyynnin asiakkuuspäällikkönä. Hän on paluumuuttaja sekä alalle että S-ryhmään. Ja on innokkaasti lähdössä ottamaan hospitality-alaa uudelleen haltuun!

"Työskentelin 3,5 vuotta SOK:n ulkopuolella ja ison osan ajasta myös ihan toisella alalla. On ollut rikkaus tehdä, oppia ja kokea tässä välissä uusia asioita. Mutta tuntui todella hyvältä myös palata. Hotelleissa on aina jotain hohdokasta, mikä sytyttää", Kasurinen kertoo.

"Työskentelen nyt b2b -yritysmyynnissä. Hoidan vastuuasiakkuuksieni sopimusasiat, yhteistyön ja myynnin. Työnantajani kannalta tehtävänäni on omalta osaltani täyttää S-ryhmän hotelleita ja ravintoloita. Alkavalta vuodelta odotan hyvää ja tehokasta kaupallista yhteistyötä asiakkaideni kanssa sekä energistä tiimityötä kollegoideni kanssa. Täällä on hyvä porukka koossa!"

Juha Kasurinen kertoo seuranneensa poissa ollessaan mielenkiinnolla, miten S-ryhmässä on panostettu isosti hotellien uudistuksiin – niin pääkaupunkiseudulla kuin maakunnissa.

"Olen ehtinyt käydä tutustumassa kahteen tyylikkäästi uusittuun helsinkiläisklassikkoon; Solo Sokos Hotel Torniin ja Solo Sokos Hotel Helsinkiin. Suosittelen lämpimästi tulemaan paikan päälle ja näkemään nämä uudistetut helmet omin silmin.

"Niin James Bondkin tekisi. 007 on kuitenkin Englannin terävin kynä, joten hän ei voi olla väärässä", Kasurinen sanoo huumorin pilke silmäkulmassa ja viittaa siihen, että Roger Mooren suosikkihotelli oli aikoinaan juuri Helsingin Torni.

"Organisaatiossamme näyttää tapahtuneen myös teknologinen vallankumous, kaikki pelit ja pensselit ovat nyt kunnossa tehokkaaseen ja moderniin työskentelyyn. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan myös S-ryhmän digitaaliseen hotellikonseptiin eli Heymoon Espoossa", Kasurinen sanoo.

Ja suosittelee seuraavassa lauseessa kaikille yrityksille työmatkustuksen kanta-asiakasohjelmaa S-Cardia ja etenkin sen yritysetujärjestelyä. "Se on ainutlaatuinen koko maailmassa ja tuo merkittäviä etuja niin yrityksille kuin matkustavalle henkilökunnalle."

Myyntimies on palannut kotiin.