Menu
Original Sokos Hotel Kimmel, Kimmel Joensuu, Sokos Hotels, Nykykarjalainen luksus
Havainnekuva Kimmelin aulasta

Hotelli Kimmelin uudistus on pian valmis

Original Sokos Hotel Kimmelin uudistustyöt ovat edenneet vauhdikkaasti. Ensimmäiset uudet, nykykarjalaista luksusta henkivät standard-tason 130 huonetta valmistuvat 30.7.2021.

Näköalasviittejä ja Superior-huoneita
Syyskuussa valmistuvat hotellin uudet superior-huoneet ja sviitit, jotka tarjoilevat arjen luksusta vahvoine väreineen ja luonnonläheisine materiaaleineen.

Bistro Heili on rento kohtaamispaikka
Fransmannin paikalle syyskuussa avautuva Bistro Heili tarjoilee hyvää ruokaa mestarillisella otteella. Valoisaan ravintolaan on kiva tulla niin drinkeille kuin syömään. Menu tarjoilee herkullista ja samalla helppoa bistroruokaa, ja saatavilla on myös kausittain vaihtuva, paikallisista mauista koottu menu.

Itä-Suomen ykköstapahtumatalo
Uusia kokous- ja tapahtumatiloja Kimmeliin tulee yhteensä 13. Pienimmät ovat bistroravintolan vierelle rakennettavia, sympaattisia lasikuutioita. Entiseen hotellin sviittiin on rakennettu rennompi luova kokoustila saunoineen.

Talon varsinaisesta kokoussiivestä löytyy kahdeksan kokoustilaa, jotka voidaan yhdistää eri tavoin useaksi pienemmäksi tai yhdeksi 600 henkilön tilaksi. Pääjuhlapaikkana toimii tyylikäs Sirkkala-Sali jokinäkymin. Kaikki tilat yhdistämällä Kimmelissä juhlii jopa 1000 henkilöä kerrallaan.

Tapahtumaa voi jatkaa aamun tunneille asti yökerho Las Palmasin letkeissä tunnelmissa.

"Uusi Kimmel on upea ja tyylikäs pohjoiskarjalainen tapahtumatalo monipuolisine palveluineen. Kutsumme lämpimästi kaikki joensuulaiset ja lähiseutujen asukkaat meille syömään, kokoustamaan ja Staycation-viikonloppuja viettämään", kehottaa hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

 

Uudet huoneet ovat varattavissa! Tee varaus nyt ja tule ensimmäisten joukossa tutustumaan uudistuneeseen Kimmeliin »