Menu
Break Sokos Hotel Koli Kylä, Hieronta Koli, Hieronta Juuka, Hotelli, Majoitus, Suomi, Itä-Suomi, Pohjois-Karjala, Järvi-Suomi
Tarjoamme perinteisiä rentouttavien hierontojen lisäksi myös napakampaa mobilisoivaa lihas- ja fasciakäsittelyä sekä fysioterapeutin toimesta tarvittaessa myös nivel- ja nikamakäsittelyjä

Hieronta Koli -Koli

Hieronta Koli-Koli

Tarjoamme perinteisiä rentouttavien hierontojen lisäksi myös napakampaa mobilisoivaa lihas- ja fasciakäsittelyä sekä fysioterapeutin toimesta tarvittaessa myös nivel- ja nikamakäsittelyjä.  Meille voit tulla palautumaan liikunnan jälkeen, hoidattamaan kuormituksesta kiristyneitä ja kipeytyneitä lihaksia tai ihan vaikka rentoutumaan hyvään, lihaksia huoltavaan hierontaan.

Asiakkaita palvelevat:

hieronta, Tarja Junnola (fysioterapeutti)
hieronta, Juha Rautiainen (hieroja)
hieronta ja fysioterapia, Jari Mikkonen (fysioterapeutti)
Hieronta, Suvi Komsa (hieroja opisk.)

Hieronta-aikoja on alkuun saatavilla ma-la 10-20 välisenä aikana. Laajennamme aukioloaikojamme tarvittaessa myös muihin aikoihin.

Ajat ovat varattavissa helpoiten (24/7) osoitteesta:

www.hierontakolikoli.fi

josta näkee vapaat ajat reaaliaikaisesti. Kalenteri näyttää hoitoajat 21 pv eteenpäin. Heti vapaat ajat, eli 2 tunnin sisään hieronnat kannattaa kysäistä paikan päältä.

Ajanvaraus onnistuu myös puhelimitse numerosta 0401948255. Asiakaspalvelu toimii keskitetysti Lieksan toimipisteestä. Elokuusta alkaen asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma-pe 8-18.

Muita yhteydenottomahdollisuuksia:

asiakaspalvelu@ortofysio.com

ota meidät myös seurantaan facebookissa: hieronta kolikoli

Tarvittaessa voit ottaa myös yhteyttä:

Jari Mikkonen, Toimitusjohtaja, p. 0503430750, jari.mikkonen@ortofysio.com

Katja Mikkonen, asiakaspalvelupäällikkö, 0505997367, katja.ortofysio@gmail.com