Menu
Heymo 1 Keilaniemi.
Mitä pidempään viivyt Heymossa, sitä vähemmän maksat!

Heymossa olet kuin kotonasi – Sijaisasunto Espoossa remontin ajaksi

Tarvitsetko väliaikaista asuntoa putkiremontin ajaksi, opintojen vuoksi tai työn takia? Heymo 1 -hotelli on tilapäinen kotisi, jossa arki rullaa helposti. Mitä pidempään viivyt, sitä edullisempi hinta!

HINNAT

 

57 €/1–2 hlö/vrk, kun yövyt vähintään 7 yötä

40 €/1–2 hlö/vrk, kun yövyt vähintään 30 yötä

Varattavissa vain yksityishenkilöille, saatavuuden mukaan. Hinnat eivät sisällä S-Card-etuja. Saat majoituksesta Bonusta.

 

Maksat vain siitä, mitä tarvitset

Me tykätään pitää asiat yksinkertaisena – ja jättää sinulle vapaus muokata Heymosta juuri sellaisen kuin haluat. Tarjoamme sinulle rennon ja siistin huoneen, todella hyvän sängyn sekä viihtyisät yhteiset tilat, jossa viettää aikaa. Kaikesta muusta saat päättää itse.

Älykaapeista saat ostettua kellon ympäri aamiaista, välipalaa, ruokaa, juomaa, kylpyhuonetuotteita ja paljon muuta. Alakerran keittiöstä nappaat kahvin ja teen veloituksetta koska tahansa.

Tutustu huoneisiin »

 

Metrolla Helsingin keskustaan 10 minuutissa

Heymo sijaitsee Espoon Keilaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Metrolla hurautat hetkessä Helsingin keskustaan tai Tapiolaan kauppakeskus Ainoan ravintoloiden ja palveluiden ääreen. Ympäriltä löytyy myös upeat ulkoilureitit merimaisemissa.

Lue myös: Heymon asiakkaana sinulla on käytössäsi Omago yhteiskäyttöauto »

 

Kuntosali käytössäsi ilman lisämaksua

Meillä ei tarvitse skipata salitreeniä! Heymolaisena voit vapaasti käyttää saman katon alta löytyvää tilavaa kuntosalia – niin paljon kuin keho sietää. Kuntosali avoinna klo 6–22.

Käytössäsi on myös Heymon Social Space, josta löytyy televisio, lautapelejä ja mukavat tilat rentoutumiseen tai vaikka etätyöskentelyyn.

 

VARAUKSET

Sokos Hotels Myyntipalvelu
p. 0300 870 000 (51 snt/min+pvm+mpm)
ma–pe klo 8–18