Menu
Heymo 1 Keilaniemi, Heymo Room.
Heymo Room on kolmen huoneen väliovellinen kokonaisuus, jossa on muunneltavia sänkyratkaisuja ja tilaa yöpyä isommallakin porukalla.

Heymo Room – edullinen ratkaisu isommalle porukalle

Heymo Room on kolmen huoneen väliovellinen kokonaisuus, jossa on muunneltavia sänkyratkaisuja ja tilaa yöpyä isommallakin porukalla. Jokaisessa kolmessa huoneessa on oma sadesuihkullinen kylpyhuone, eli omaa suihkuvuoroaan ei tarvitse jonottaa koko porukan kesken.

Ensimmäisessä huoneessa on kerrossänky, jonka alasängyn voit säätää joko parivuoteeksi tai kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Kaikki huoneen kolme vuodetta ovat 100 cm leveitä.

Keskimmäisessä huoneessa on näppärä Tablebed-vuode, joka taittuu sängystä pöydäksi ja pöydästä sängyksi. Päivällä järjestät pöydän ympärillä niin kokoukset kuin yhteiset ruokailuhetket koko porukalle. Samassa huoneessa on myös tilava jääkaappi omille eväille sekä mikroaaltouuni.

Huoneista reunimmainen on 160 cm levyisellä parivuoteella varusteltu The Room, eli tavallinen kahden hengen huone.

Heymo Room soveltuu loistavasti perheelle, kaveriporukalle tai pienelle joukkueelle! Tilaa on yhteensä seitsemälle yöpyjälle.

Hotellissa on yhteensä 7 Heymo Roomia ja halutessasi voit varata vaikka ne kaikki! Heymo Roomin varaat normaalisti varauspolun kautta. Siirry huonevalintaan tästä.